Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Acil Yardım

rockembook

🌱Yeni Üye🌱
İndesign'da cadde afişi yapıyorum, ölçüyü 548 cm'den fazla veremiyorum çözüm bilen =?

Benzer konular

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
afiş? 5,5 metre biraz büyük geldi:) siz afiş yazınca ben 50x70 cm filan sanmıştım. dijital baskı olacak herhalde. o zaman 1/10 olarak çalış. diyelim sen 10metre boyunda bir çalışacaksın. yani 1000 cm. o zaman 1000 cm değil 100 cm çalışacaksın. sonunda pdf kaydedeceksin. pdfi photoshopda açarken onlar 10 kat büyütecekler. bunun bilgisini önceden verirsen onlar zaten hallederler. 1 e 10 olarak çalıştım 10 kat büyütülecek dersin. ben öyle yapıyorum.

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Afişi neden ai de yapmalı ki. Neyse Adobe programlarınnın fotoşop hariç hiç birinde 5.5 m'den büyük sayfa açamazsın.

Alternatif: Ya parça parça çalış, Ya fotoşopta çalış, ya da Coreldrawda, ya da oranlı çalışıp arkadaşların dedikleri gibi büyütmelerni iste.

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
Afişi neden ai de yapmalı ki. Neyse Adobe programlarınnın fotoşop hariç hiç birinde 5.5 m'den büyük sayfa açamazsın.

Alternatif: Ya parça parça çalış, Ya fotoşopta çalış, ya da Coreldrawda

bence ai de yapmalısın. yapısı gereği programlardan ai bu tarz tekil işlere daha yatkındır. ama sonuçta her programda yapılır tabii.