Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Acizane logo calışmalarım

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhabalar Öncelikle ben yeni üyeyim ve urda olmaktanda çok mutluyum sizin gibi bir şeyi ögrenme ve ögretme meraklısı kişiler arasında bulunmak güzel

Bunlar da benim acizane kendimce tasarımlarımın bir kısmı sizlerin de yorumlarını almak istedim eleştirilerinizin benim için büyük önemi var. ;( Eleştiri insanı yüceldir deyilmi :wink: :smile: )

1)

2)

3)

4)

5)

Şimdiden heycanla bekliyorum yorumlarınızı :smile

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
hosgeldın arkadasım emeğine sağlık
öncelıkle sunum yaparken renklı ve koyu fonlar kullanmamanı tavsıye ederım cnk goz logodakı renklerde yanılma yapar bu sefer logoyu baska bır renk uzerınde denerken musterı benım rengım bu degıldı kardeşim diyıp cıkıntılık yapabılır
boyacının en ustteki tasarı daha hoş ve I nın okunma olasılıgını daha fazla arttırıor maalesef renkler ıcın yorum yapamıorum
bilim kulubundede ev mantelizesi hoş uzerınde durulunabılır

SeRaS

🌱Yeni Üye🌱
Bir gün ben de bunları öğrenip yapmayı düşünüyorum ama o gün hala gelmedi nedense:D:D:D

Moderatör tarafında düzenlendi:

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
arakdaşlar yorumlarınızı bekliyorum ama 1 kişi sadece yorum yapmış :(

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadasım kusura bakma ama söylemeden edemicem..acizane degil nacizane olacak..gecen gun yine bir topic te anı düzeltmeyi yapmak zorunda kaldım..siz aciz insanlar degilsiniz..mutevazi insanlar oldugunuz için naçizane çalışmalar bunlar ;)kolay gelsin..aynı örnegi verim : Ataturk der ya hani " benim naciz vucudum elbet birgün toprak olacaktır........" kolay gelsin..

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
sunumlarını beyaz sade bir zeminde yapsan daha iyi olr bence.1deki fikir güzel ama bi bütünlük yok sanki.2deiler çok göz yoruyo 3deki şekil ve renkler iyi fakat fontu değiştirip ortadaki gereksz kareler çıksa daha iyi olr.bilim kulübü logosununda biraz daha üstüne gidilse iyi olr.hırdavattaki ilk logo espiriside güzel fakat renk uyumsuzluğu var mesela bir hırdavatçıda pembe düşünemiyorm.bide logoda renk geçişinden efekten uzak dur ihtiyacın olmadı takdirde.eline sağlık.

ressgraf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bende nacizane bir düzeltme yapayım izninle ...
GRAUP değil de GROUP galiba ...
bkz : Yıldız GRAUP :')

merzuka038

🌱Yeni Üye🌱
bence çok güzel çalişmalar yapmişin emeğine sağlik

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
hepinize teşekkür ederim yorumlarınızdan dolayı dikkate alacağım zemin rengi konusunda dikkate alacağım tekrar teşekkürler bu logolar bi şirkete hazırlanmış logolar değildir bunuda belirtmemde fayda var sadece isimden logo türetme çalışmalarım :) bunlar sadece birkaçı olumlu cevaplar aldım ve kendime güvencimde arttı diyebilirim

Mc.AnatoliA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalşmaların qüsel ama renkleri fazla abarmışsın çok cafcaflı olmuş ;)

Can...

🌱Yeni Üye🌱
Ellerine sağlık, Şimdiki zaman için güzel Çalışmalar, geliştirmen dileğiyle...