Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
A'dan Z'ye tüm firma ve meslekler için kartvizit örnekleri
Tartışma yaratmak mı, siz size ait olmayan işleri sizinmiş gibi burada paylaşmakla suçlanıyorsunuz sema hanım tarafından, bu konudaki görüşünüzü merak ediyorduk doğrusu, ama sanırım cevabını aldık.
benim baskı yaptırdığım firmadan bir tane kartvizitin tasarımını corel formatında alamıyorum ama sorun degilki aynısını bende çizerim bu olayda başka bir şüphe var izmirli arkadasta adanalı arkadasta 3 mesaja sahip farklı bir durum var burda bence denildiği gibi adamın eline nerden geçmiş bu çalışmalar ?
arkadaşlar bu kartvizit çalışmaları turmatsanın matbaacılara reklamcılara v.s yerlere, müşterilerine çeşit göstersinler diye verdiği çalışmalardır hepsi bende de mevcut
Arkadaşlar Bir Çok Meslek ve Firma İçin Hazırlanmış Kartvizitleri Burda Sizinle Paylaşıcam Umarım Beğenirsiniz. Konu Günceldir Hergün Yeni Eklemeler'de bulunucam....
Saman alında buzağı aramayı bırakın lütfen. O zaman herkes kullanacağı fontu da kendi çizsin tek tek. Arkadaş paylaşmış Allah razı olsun. Bana burdan orman ürünleri ile ilgili bir tanesi lazım oldu kullandım. Aradım buldum ve kullandım yani. Adam dikilmiş başıma acil iş istiyor. Ne yapalım yani?
Benimde bildiğim kadarıyla bunlar, Türmatsan isimli matbaanın kartvizit örnekleri. Bu arada bu örnekleri bir dönem Türmatsan kendisi dağıtıyordu CD ler içinde. O zamanlar alanlarda bu çalışmalar mevcut, yani herhangi bir izinsiz alma durumu söz konusu değil anladığım kadarıyla ama bu dağıtma hakkınıda vermez tabiki.
Yani yüzlerce dolarlık programlar illegal kullanılırken şurada paylaşılan kartivizit örneklerimi sorun oldu? Hepimiz lisanslı program kullanıyoruz, orjinal müzik dinliyoruz, orjinal telefon alıyoruz satıyoruz falan filan dimi? Emeğine sağlık kardeşim burası paylaşım yeri forum kuralları çerçevesinde paylaşıyoruz doğrumu? Sorun yok! Kişisel sorunu olan forum dışında çözsün.