Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Adana Rap konser afiş çalışması

crazychild

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
rwjGy.jpg

42576285.jpg

Ertan_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok yazı var çok karışık olmuş

ozgun_tarik

🌱Yeni Üye🌱
çok yazı var hangi birini okuyacağımı şaşırdım...

asi.tatlı

🌱Yeni Üye🌱
Bence de yazılar çok kalabalık insanın gözünü yoruyor.Daha az yazıyla çalışsan daha güzel olur bende...Resimleri ön plana alabilirsin yeniden bi göz geçirmelisin afişe...

crazychild

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim yorumlarınız için dediğiniz gibi tekrar gözden geçirecem evet yazılar çok olduğundan kalabalık görünüyor çalışma tekrar teşekkürler

evet cok yazı verildiği için işin iiçinden pek çıkamamıştım yazılar çok kalabalık olduğundan iş baya bir karmaşık görünüyor :) teşekkür ederim yorumunuz için

ozgurcuk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Birde diğer yönden düşünelim. İlk görüşte kişileri başına toplayıp merak uyandırarak bu afişte neyin nesi dercesine okutabilecek karışıklıkta. Bence başarılı bir çalışma.

crazychild

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim yorumlarınız için sizden aldığım her bir olumlu yada olumsuz yorum bana çok şey katıyor hiçbir eğitim almadan biryerlerde çalışmadan bir çok programları evde kendi çabalarımla öğrendim bütün programları çalışmalarımı sergileyip eksiklerimi gidermemde yardımcı oluyorsunuz diğer çalışmalarıma yorumlarınızı beklerim tekrardan teşekkürler.

giyo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazı çoksa yapılacak bişey yok. bir şekilde hepsi afişte yer almalı. bence yazıların sırası ve efektler başarılı. sadece seçtiğin renkler biraz göz tırmalıyor. arka plan renklerini daha pastel seçebilirsin. bir de fiyatı ilk bakışta göze çarpcak şekilde büyütebilirsin. eline sağlık. emek verdiğin belli:)

crazychild

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
fiyat daha dikkat çekici olabilirdi renk seçimlerinde biraz daha dikatli olurum incelediğiniz için teşekkür ederim :)

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
adam konusuna gore ne guzel tasarım yapmıs, bı rap afısı boyle olur, karısık olucak, doldurucak heryerını, mesela grafıtler nası oluyo karısık oluyo, bence cok guzel olmus, hatta konusuna gore harıka, ellerıne saglık kardess

crazychild

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim çok sağol kardeş seninde yorumuna sağlık iyi çalışmalar

hapci1

🌱Yeni Üye🌱
hemşerim öncelikle azmini takdir ettim devam et..
eleştireye gelecek olursak bir çok arkadaşın söylediği gibi yazılar iç içe geçmiş.
tipografide çok problem yaşıyorsun sana tavsiyem olacak; https://www.ibrahimerguden.com/?cat=9 bu sitedeki tipografi notlarını okuman olacak.
Rap afişine rock konseri fontu kullanman olmamış onu belirtmek isterim. Yapmak istediğin afiiş vs adını sen getir ne çalışma yapacaksan önce bir çok çalışmayı izle bak yorulma nerede ne yaparım nasıl yaparım diye bir gözden geçir gözden geçirdiğin herşey sana bilgi olarak geri gelecek yorumlama kabiliyetini geliştirdiğinde çalışmaların belli bir düzene oturacaktır. Çalışmanda denge yoksunluğuda var bunu belirmek isterim köşelerden boşluk bırakıp herşeyin rahat okunabileceği bir ortam yarat gözü yormaz. tezat renklen kullanmışsın bazen iyidir bu ama sarı üstüne bodoslamasına kırmızı renk kullanmak bence olmamış.. diye sürüp gider bu :)....
dipnot: adananın neresindensin :)

Ejder'Graphıc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bir rap partisi için fena değil ama strokeları çok kalın kullanmasan daha iyi olabilirdi. Eline sağlık..

crazychild

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hemşerim öncelikle azmini takdir ettim devam et..
eleştireye gelecek olursak bir çok arkadaşın söylediği gibi yazılar iç içe geçmiş.
tipografide çok problem yaşıyorsun sana tavsiyem olacak; https://www.ibrahimerguden.com/?cat=9 bu sitedeki tipografi notlarını okuman olacak.
Rap afişine rock konseri fontu kullanman olmamış onu belirtmek isterim. Yapmak istediğin afiiş vs adını sen getir ne çalışma yapacaksan önce bir çok çalışmayı izle bak yorulma nerede ne yaparım nasıl yaparım diye bir gözden geçir gözden geçirdiğin herşey sana bilgi olarak geri gelecek yorumlama kabiliyetini geliştirdiğinde çalışmaların belli bir düzene oturacaktır. Çalışmanda denge yoksunluğuda var bunu belirmek isterim köşelerden boşluk bırakıp herşeyin rahat okunabileceği bir ortam yarat gözü yormaz. tezat renklen kullanmışsın bazen iyidir bu ama sarı üstüne bodoslamasına kırmızı renk kullanmak bence olmamış.. diye sürüp gider bu :)....
dipnot: adananın neresindensin :)

öncelikle teşekkür ediyorum bu çalışma 4sene önceki bir çalışmadır işi yeni kaptığım dönemler :) Seyhan dayım ben denizli :p