Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Adıyaman Belediyesi, Logo Tasarım Yarışması Düzenledi

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Dediğin gibi saçma bir durum var. Aynı şartnameyi koymuşlar siteye. Katılanlar tekrar yeni çalışmalarla katılabilecek mi anlayamadım ben de. Zengin içerik aranıyor. Ama her şeyi koymaya kalktığımızda logo, logo olmaktan çıkıp manzara resmine dönecek. Ben yaptığım logonun sağına soluna koymamış olmadığım görüntüleri de ekleyip tekrar göndermeyi düşünüyorum. Sade mi yi kalabalık mı iyi görsünler tekrar.

evet aynı şekilde bende daha önce gönderdim birkaç logo acaba tekrar göndersek kabul edilirmi yoksa hakkımız bittimi.birde logoda istedikleri içeriğin hepsini koyamazsınki sadelikten uzaklaşır çarşamba pazarına dönecek logo.

aras_529

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende yaptım 3 logo bu hafta içi yollayıcam. Bakalım biz beğendirebilecekmiyiz. Yarışma süresi dolduğunda herkes gönderdiklerini burdan paylaşsın bi bakalım onlar mı haklı yoksa bizmi haklıyız.

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
ayın yedisinde açıklanacaktı sonuçlar. belediyenin sitesine bakıyorum hiç bir haber yok.yine mi beğendiremedik acaba :)

ruhibirbanyo

🌱Yeni Üye🌱
yarışmaya bende katıldım...ağustosun 2'sinde jüri toplanacaktı, yedisinde sonuçlar açıklanacaktı.belediyenin sitesinde hiçbir haber yok, google'da aradım ve şunu buldum:

Adıyaman'ın Logosu Belirlendi

yani ayın ikisinde toplanan jüri birkez daha hiççççbir logoyu beğenmemiş olacak ki hiçbir açıklama dahi yapmayı gerekli görmeden odtü'nün mimarlarına! heralde bunlar kafası çalışan çocuklar logo da yaparlar deyip gitmişler.odtülü mimarlık öğrencileri de 5 gün gibi kısa bir süre de 24 adet logo yapmış, yüzlercesi içinde mansiyona bile değer görmeyen belediye yetkilileri bu logolardan birini beğenebilmişler...
ortada iğrenç bir tezgah görüyorum ben ve adamlar bunu rahat bir şekilde gözümüzün içine baka baka yapabiliyorlar.ve şimdi belediyeye de mail atıcam.lütfen bu durumdan şikayetçi olan herkes ne olucak demesin mail atsın belediyeye, başka yapabileceğimiz birşey yok...onca insanın emeği var yahu yazık...

€5€R

🌱Yeni Üye🌱
inanmıyorum logo dedikleri bu kapkara anlaşılmayan bişey mi.Ben yarışmaya katılmadım ama katılan arkadaşlarımın çok daha iyi şeyler yaptığından şüphem yok.yazık olmuş.

Son düzenleme:

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
sultangazi'nin logo faciasından sonra bide bu çıktı şimdi. ya anlamıyorum bu insanlar çok mu basite alıyolar bu olayı. çocuk oyuncağımı bu ya. o kadar insan katıldı yarışmaya yazık günah hiç mi bi açıklama yapmaz insan. ve bu kadar mı dandik saçma bi logo seçilir ya. hiç utanmadan nasıl inkar edebilcekler acaba bi tezgah olmadığını.

aras_529

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu kadar saçma bir olay olamaz. Herkes şikayetini mail yolu ile iletsin.

Erzincan

🌱Yeni Üye🌱
Sn. Ruhibirbanyo.

Lütfen verdiğiniz linkteki haberi iyi etüt edin, iyi okuyun. Ortalığı telaşa vermeyin. Linkini verdiğiniz haber geçen senenin haberi. Ayrıca logo da Kültür ve Turizm İl müdürlüğü tarafından yaptırılan, Şehrin simgesini belirleyen bir logo. Belediye ile bir ilgisi yok.

Yine ayrıca Adıyaman Belediyesi 7 Ağustos 2009 tarihinde sonuçların açıklanacağını söyledi. Söylediği tarih Cumartesi gününe denk geldiği için belediyede güvenlik görevlisi haricinde kimseyi bulamazsınız. Büyük ihtimalle Pazartesi (yarın) veya hafta içi herhangi bir gün sonuçlar açıklanacaktır.

bbluee80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
7 Ağustos 2009 Cuma'ya denk geliyor. Cumartesi değil. Ve bugün de bir açıklama yok. Ya jüri tatildeydi daha bakamadı ya da baktı da beğenemedi ve seçip açıklama yapmak için başka yöntemler arıyorlar.

aras_529

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet boşuna panik olmuşuz... telaşa gerek yok.

aras_529

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mailine cevap alabilen var mı? 4 gün geçti hala bir açıklama yok.

ruhibirbanyo

🌱Yeni Üye🌱
hehhe evet acele ve sinirli yazmışım, hatamı düzelttiğiniz için teşekkür ederim...

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Seçici kurul büyük bir olasılıkla 1. logo yu seçerçen fikir ayrılıklarına girdi. yada 2. ihtimal istedikleri gibi bir logoyu bulamadılar. bunu nasıl basına açıklayacaklarını düşünüyorlar kara kara. Bu yarışmada sağlık bakanlığı yarışmasına benzemeye başladı yavaş yavaş.

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
tek kelimeyle rezillik. bu makamlardaki insanların bu tür şeyleri düşünemeyişlerine ya da önem vermemelerine anlam veremiyorum.

aras_529

🏅Acemi Tasarımcı🏅
halen bir açıklama yok... vazgeçtiler herhalde. Maillerede cevap yollamıyorlar.

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
3 beş tane akademisyen bir araya gelmiş logo seçmeye kalkıyor.Branşlarına şöyle bir bakın el sanatları hocası resim hocası tarih hocası kurula bir tane grafik tasarım hocası dahil etmiyorlar.Şimdi soruyorum ey hocalar hayatın boyunca kaç tane kurumsal kimlik çalışması içerisinde bulundun. Veya kaç tane logotype çalışması yaptın.Seçeceğin logoları şöyle bir baktığın zaman antetli kağıtta, zarfda, kartvizitte, cd de vs vs vs gibi çalışmaların üzerinde nasıl duracağına karar verip logoyu belirliyeceksin. Sonra bir kere en önemlisi tipografiyi nasıl analiz edeceksin.Proğram bilmezsen logonun vektörel halini açıp nasıl inceleyeceksin. Bütün bu işler Doç Dr. Aziz erkan beye kalmış.Şimdi gözlüğünü takmış logoları incelemeye başladıysa tahminen 2010 un ağustos ayında sonuçları ancak açıklar.Kurulun içerisinde fazladan bir grafik tasarım hocası olmaz ama yarışmacı olarak katılan kaç tane grafik tasarım hocası vardır adım gibi eminim.Bu işin en garip tarafıda bu zaten.

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben telefon açarsam bütün duygularımı yansıtacam karşı tarafa. En iyisimi sahurda açayımda telesekretere mesaj bırakayım sabah okusunlar.:rofl:

:rofl::rofl: bence ilk otobüse atlayıp adıyamana gidelim belediye binasının önünde eylem yapmaya :rofl: