icten_cagri
🌟Usta Tasarımcı🌟
çok faydalı bir ders bence teşekkürler 
CorelDRAW'da bu özellik var. Envelope apacağınız nesneyi seçin sonra da envelope aracını seçin.bunu corelde nasıl yapabiliriz?
EVET çalışma için teşekkurler.
Güzel bir ders olmuş.
fakat ben uygulamayı bitirdikten sonra şekli küçültmeye (A4'ün yarısı) çalışıyorum, küçülttüğüm zaman yaptığım çalışmanın şekli değişiyor. deformasyon oluyor. neden acaba?
yardım ederseniz çok seviniyorim.
ellerinize sağlık.
yalnız mesela Zapf Dingbats karakterindeki kalbi konvert ederek kullanmak istediğimde hata mesajı verdi. Seçili objenin sembol ya da mesh falan olması lazım diyor. Bir fikriniz var mı?
Basit bir konu ama ihtiyaç duyulabilir diye düşündüm..Kolay gelsin..
Çalışmanızı tamamladıktan sonra Object > Expand yapmanız yeterli olacaktır. Duruma göre altındaki bir diğer seçenek > expand Appearance de işinizi görür.
Yazınızı yazdınız, alanınızı açtınız. Püf noktası yazının alanın altında kalmasıdır. Yazınızı alanın altına attığınızda sorun ortadan kaybolacaktır.
Teşekkürler iyi anlatım.
corelde envelope ile aynı şeyi yaparsın
hatta şöyle anlatayım yazını yaz effect menüsünden envelope yap sağda açıılan kutucukta add preset ile istediğin şekli seç hatta istiyorsan kendi oluşturduğun şeklide ekleyebilirisn son olarak apply ile yazın istediğin şekli alır
bunu fireworksta yapabilirmiyiz...
Teşekkürler..