Normal bir resmi şu şekil nasıl yapabilirim?
T Tunahan61 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 8 Tem 2012 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 8 Tem 2012 #1 Normal bir resmi şu şekil nasıl yapabilirim?
I Imortall ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 21 Eyl 2011 Mesajlar 130 Tepkime puanı 0 8 Tem 2012 #2 image > adjusment menüsünden renk yönetimi araçlarından değişik efektler ve renk tonlamaları yapabilirsin. Benim tavsiyem gradient map kullan derim.
image > adjusment menüsünden renk yönetimi araçlarından değişik efektler ve renk tonlamaları yapabilirsin. Benim tavsiyem gradient map kullan derim.
H Hugareva ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 11 Nis 2011 Mesajlar 1,319 Tepkime puanı 8 8 Tem 2012 #3 Her şeye photoshop gözüyle bakmayın, burda durum biraz çekimlede alakalı. Modelin saçlarına bakarsanız belli oluyor zaten
Her şeye photoshop gözüyle bakmayın, burda durum biraz çekimlede alakalı. Modelin saçlarına bakarsanız belli oluyor zaten
T Tunahan61 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 8 Tem 2012 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 8 Tem 2012 #4 Dediğin şeye baktım fakat gene yapamadım o şekil olmuyor.
I Imortall ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 21 Eyl 2011 Mesajlar 130 Tepkime puanı 0 8 Tem 2012 #5 gradient map renkleri siyah beyaz ayarla ve istedigin şekle göre efekt ver. Ben başka resimde deniyorum oluyor.
gradient map renkleri siyah beyaz ayarla ve istedigin şekle göre efekt ver. Ben başka resimde deniyorum oluyor.
T Tunahan61 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 8 Tem 2012 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 9 Tem 2012 #6 Gradient Map diyorsunuzda açıklamadan diyorsunuz resmi tamamıyla yapamadım normal bir resmi yukarıda verdiğim resim gibi nasıl yapabilirim detaylı açıklayabilecek yokmu koskoca platformda?
Gradient Map diyorsunuzda açıklamadan diyorsunuz resmi tamamıyla yapamadım normal bir resmi yukarıda verdiğim resim gibi nasıl yapabilirim detaylı açıklayabilecek yokmu koskoca platformda?