Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

afiş arkaplanı - yardım

Sintacca

🌱Yeni Üye🌱
Selam arkadaşlar. okulumuza bir yazar konferansa gelicek. afişini hazırlamam istendi ancak arkaplana ne koyacağımı ya da nasıl bişey yapacağımı bilemedim. okulun renklerinden oluşan bir arka plan yaptım ama disko gibi oldu :D düşündüm ve başka bir şey bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...

Benzer konular

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
konuyu sanırım yanlış yere açmışsın

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
daha önce bu bölümde afiş ile ilgili yardım istendiğini gördüğüm için buraya açtım. yanlışsa zaten yönetici arkadaşlar gerekeni yapacaklardır :)

bazen farkedemeyebilirler ama önceki yanlışı sürdürmek istiyorsan sen bilirsin ;)

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
önce konu hakkında bilgi vermelisin bence kitap yazarı derken romantik roman mı yazıyor psikoloji mi yoksa felsefe mi?

yoksa nasıl yardım edelim ağaç resmi koy yada açık duran bir kitap içinden ışık huzmesiyle çıkan elleri yanda bir adam resmi koy adamı lacivert yap ışık kırmızı olsun transparan ekle üstüne yazılarını yaz

ne diyim yani...;)

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
benim sana cevap olarak soru şeklinde yazdığım sana yardım için çabaladığım üstteki yarım sayfalık soruya cevabın bu ise fikrim son kitabının kapağını koy

Sintacca

🌱Yeni Üye🌱
kendisini çok iyi bilmiyorum. ne denilebilir ki başka? neyse yine de teşekkürler :)

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
son söz olarak önce adam hakkında bilgi topla yoksa dediğim en ucuz çözüm kitabının kapağı üzerine resmini koy bir sözünü yaz gerisi malum

Sintacca

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar yardım almak için açmıştım konuyu, pişman oldum. yönetici arkadaşlar konuyu kitleyebilirlerse memnun olurum :)