Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

afiş çalışmalarım

ozozlem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
en net yorum benimki iyi oku sadece ve sadece siyahın cazibesi baska o afişte bişey yok kusura bakma

yorumunuz için teşekkür ederim ama en net yorum benimki demeniz biraz ilginç..diğer arkadaşlarıda tanımıyorum sonuçta neden yorum yaparken aksi düşüncelerini söylesinlerki...siyah evet ayrı bir havası var ama her çalışma siyah diye hoş olucak diye bir şey yoktur asla.Bir çalışmada doğru imajı kullanmak bile çk önemli değilmidir...kii olduğu gibi pat pat kullanılmadı hiç birşey farkedememiş olmanıza veriyrm..

yapıcı eleştiriler insanı geliştirmeye yardımcı olur..başka birşey yok demektense neler olabilirdi neler eksiklikti ondan bahsetmiş olsaydınız daha saygı değer olurdu.. iyi çalışmalar

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
gölge hatası

Bu tarz çalışmalarda zemine uyguladığın çalışma ile gölgenin uyum içerisinde olmasına özen göstermelisin.1. çalışmanda su damlacıkları üzerinde duran telofona değilde onun önündeki siyah zemindeki telofona gölge atmalıydın.Ha keza aynı hatayı beton zeminli güneş ışığı vuran afiştede uygulamışsın.Üzerinde çalışmalısın. kolay gelsin

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben çok beğendim
ellerine sağlık

ozozlem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederm arkadaşlar...vatandaş söylediklerini dikkate alıcam sanada tşklr