Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Afiş Çalışması_Sultanahmet'te Yaz Akşamları

akabey

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
peki üstad Mehter Takımı için alternatifin nedir paylaşabilir misin bizimle

ponti

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
pontinintakilari.blogspot.com
Arkadaşım eline sağlık,arkadaşların dediklerine katılıyorum ayrıca bence ayı ve yıldızları outer glow ile biraz parlatsan daha şık olur.Bende böyle üstünde ay ve yıldız olan bir davetiye hazırlamıştım ve outer glow efekti çok hoş durdu denemeni tavsiye ederim.
Kolay gelsin..

akabey

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşım eline sağlık,arkadaşların dediklerine katılıyorum ayrıca bence ayı ve yıldızları outer glow ile biraz parlatsan daha şık olur.Bende böyle üstünde ay ve yıldız olan bir davetiye hazırlamıştım ve outer glow efekti çok hoş durdu denemeni tavsiye ederim.
Kolay gelsin..

ponti önerin için teşekkür ederim, söz deneyeceğim.
bi de ben bişeyi yanlış yaptım, bu çalışma normalde 50*70 ti
siteye yüklicem diye bi ucundan tutup baya bi küçültüm, :) haliyle donelerin üstündeki efektler kocaman kabardı ve kabak gibi ortada kaldı kabtaslak düzellttim sonra da bi baktım yıldızlardaki efekti düzeltmeyi unutmuşum
mesela dikkatli bakın yıldizlarım yuvarlak görünüyor :):):):

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Gerçek bir gökyüzü görüntüsü de kullanabilirsiniz aslında, ne olursa olsun yapay duracak, diğer görselleri düşününce. Logolarda değil belki ama bu tip çalışmalarda büyük harf olmayınca şöyle bir bakıyorum. (Az sinirle) Daha estetik durmuyor aslında, daha imla hatalı görünüyor :) yani bu bir belediye afişi. Düzgün bir Türkçe'ye burada değil de nerede özen gösterilecek? Ellerinize sağlık.

Gürkan AKINCI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mehteren takımına sanki etiket takılmış gibi duruyor ve etiketle hava asılmış havası var :)
etiketi mehteren takımının arkasında bırakmanı öneririm sana.
Ve kullandın ay ve yıldızları daha iyi çözünürlükte olsa daha iyi olur diye düşünüyorum!
Ama yinede eline saglık