Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

afiş Ercan NET Ercan MISIRLI

si yedi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu calısmada amacı ınternet cafeyı tanıtmaktı sade ve hos bı calısma yapmak ıstedım onun yanı sıra tıpografı kullandım soru ısaretının amacıda sarularınız cevapsız kalmıycaktır ercan ınternet cafe:)
dikercancopy.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

si yedi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
internet cafeyı anlatan sade ve hos bı calısm yaptım yorumlarınızı beklıorummm

olduu yaa sonundaaa cok teskuur ederımmm

Son düzenleme:

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Çslışmayı bir önceki konunda ekleyebilirdin, üst üste gereksiz konu açmışsın.

C a s p e R

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Afiş hakkında biraz açıklama yaparsanız yorum yapmamız daha kolay olacaktır.
İyi Çalışmalar.

si yedi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ticari derkenn eevt yenı oldugum ıcın yanlıs yere kaydettım:) evet bı ınternet cafeye yaptım ama begenılmedı....

C a s p e R

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Daha renkli ve dikkatli çalışmanı tavsiye ederim gri arka planı gözüme hoş gelmedi
mouse görselinin kesimindede hatalar var.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.

Konu başlığınız bu seferlik tarafımca düzenlenmiştir. Lütfen kurallara riayet ediniz.

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟
Fikir ve uygulama hiç fena değil ama Konsepte gitmemiş. İnternet cafe için birazdaha tanıtıcı fotoğraflar kullanablirsin. Örneğin mekanın resimleri gibi. Sonuçta insanlar zaman geçirdikleri bir mekan olduğu için mekan fotoğrafları gerekli diyorum.

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
OLMAMIŞ.

bir internet cafede ne oluyorsa ordada anlatılması gerekır afiştede yansıtılmalı ...bence

bu yanı olmamıs bısey dıyemıyorum alakasız mantıksız afiş diyoruz bır ınternet cafe dıyoruz ve bu cafenın tek bır logosu dıyoruz herşey farklı.. sade olmus aslında ıyı bısey olabilir ama butunlesen pek fazla şey göze çarpmıyor... daha fazla üzerine düşer örnekler yaparsan basarabılırsın ;) kolay gelsın

si yedi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yenı oldugum ıcın bazı kuralları bılmıorumm sıte hakkında