Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

afiş tasarımı

wiil

🌱Yeni Üye🌱
afijh8.jpg

Benzer konular

bykod

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dekubelerde hata var onları düzeltmeleisin ürünleri yerleştirirken bazılarının arkasında daireler var bazılarında yok bu olmamış sanki ya hepsinde olsun yada olmasın bi bütünlük yarat kolay gelsin ben bu kadar..

İceberg

🌱Yeni Üye🌱
çok karışık olmuş afiş demişsiniz ama broşür gibime geldi..broşür desek eğer bence güzel olmuş ama tipografik yazıları daha çok odaklanmanızı isterim..hadi kolay gelsin.

Gelpcpc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben çok begendim ama bu farkımız yeri sanki.. böle devamı varmışda kesilmiş gibi duruyor.. yeri yanlış gibi altlarda falan bir yerde olsaydı slogan gibi..
sag ve Misyonumuz arasınd abaya bir boşluk var yanaşması mumkun degilmi sola dogru

xtrax

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışma öncelikle afiş değilde broşüre benziyor.
Çalışmada kullandığın ürün fotoğraflarıyla ürün isimleri birbirinden farklı örneğin,

Ürün fotoğrafı Ürün ismi
MuratBey Kaşarı Çobanoğlu Dilinli(Dilimli olması gerekir)Tost kaşarı
Tamek Domates Salça Fide doğranmış domates 5/1
Tamek Domates Salça Nurkon salça 5/1
Akfa bezelye Tusan Bezelye 5/1

Misyonumuz yazısı sonunda kullandığın çözüm ortağı yazısının üstündeki yazı "giyatta ve güvende" yazısı sanırım "fiyatta ve güvende" olmalı

"Marmara bölgesi ağırlık olamak üzere" yazısı "Marmara bölgesi ağırlıklı olmak üzere" olmalı

"1500 ayrı noktaya hizt veren Kupa" yazısı "1500 ayrı noktaya hizmet veren Kupa" olmalı

"dondurukmuş gıda,sarf ve temizlik malzemelerei" yazısı "dondurulmuş gıda,sarf ve temizlik malzemeleri"

Yazarken biraz daha yavaş yazmalı.....

Çalışmanda kullandığın iki fonda güzel ama üstüne koyduğun fotoğraflara ve yazıları tekrar bir elden geçir çok kopuk geldi bana...

Son düzenleme:

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
yazılarda ciddi hata var tekrar oku derim ben...

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
evt yazılardaki hatalar çok bariz + bu afişin boyutları nası böle ortadan katlamalı bi broşür gibi duruyor :(
bence birdaha gözden geçir.
kolay gelsin.

gRafİQeR1988

🌱Yeni Üye🌱
ewt yazıdaki hatalar ciddi olmasıyla birlikte konulan resimlerde sanki kesik kesik devamı varda sen kesmişsin gibi duruyor

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
gereken yorumlar yapılmış şimdi düzenlenmiş halini görmekte sıra

murattt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar ilk öncelikle olumlu olumsuz yorumlarınız için teşekkür ediyorum bu tasarım yapıldı yanlız adam resimleri verecek evet resimlerin dekubesi çok belli oluyo resimler bunlar değil adam sadece zemin tasarımı istedi ve beğenildi resimlerde geldikten sonra size son halinide göstericem daha 20 yaşında yolun başındayım ilerleyen yıllarda dahada ii olcam bunu biliyorum teşekkür ediyorum sizlere

0510

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yazılar olmamış
dekupe de arkadaşların
dediği gibi kötü bide bu broşüre benziyor veya insert

yalnizkalp

🌱Yeni Üye🌱
afşten ziyade broşür deseydin daha iyi olurdu.resimlerin altıda daha şekilli bir efekt verebilirdin.ama bundan daha iyisini yapacağına inanıyorum.

kifarg

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ürünler havada gibi sanki gölgelendirsen daha iyi olur. yazı hatalarıda çok galiba yazarken uykun geldi banada oluyo bazen :))

ugurarslan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
resimlerin kalitesi kötü, renk güzel bi renk secimi değil, font ise uyumlu değil arkadaşım... hiç bişey güzel değil daha güzel renklerle daha güzel fontlarla daha güzel çalışma olurdu ama yine de eline sağlık diyelim...

ugurarslan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biraz daha çalışman gerekiyor sanırım sen yenisin :p ama emek var tabi ki eline sağlık yine de...

Birgül Zehir

🌱Yeni Üye🌱
afiş olarak değilde broşür olarak güzel ama afişten birazcık çıkmış
güzel olmuş ellerine sağlık

Gürkan AKINCI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yaptıgın dukepelerin bazıları iyi bazılarıysa çok keskin alınmış sanki.
Dekupe yaptın mı diye sormak istiyorum?
Ayrıca misyonumuz kısmında kullandın yazı fontunu daha iyi ve okunaklı seçebilrsin...
Ayrıca 2 çalışmada bu işin afiş tasarımı olamaz bi kere yeşil ve turuncu renklerden kurtulmanı öneriyorum...