Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

"afyon kaymağı" olmuş mu ?

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
valla haklısınız, bende lokuma benzettim :) ama elimde birşey gelmiyordu bu haliyle basıldı. yorumlarınız için teşekkürler

Webmaster MT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.forumtnt.net
trace e göre kutunun altta kalacak kısmı da baskı olacak sanırsam ama bunun amacı ne alta niye baskıy yapıyorsunuz illa o bilgilerin görünmesi gerekiyorsa yan taraflara veya körüğe oturtulabilirdi

tasarım olarak hoş olmuş sade olması zaten bu gibi şeylerde daha önemli gösteriş yerine

birde şu lokum mu kaymak mı anlamadım ama sanırım dpi düşüklüğünden öyle görünüyor yada iyi temizliyememişsin

genel olarak iii

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
trace e göre kutunun altta kalacak kısmı da baskı olacak sanırsam ama bunun amacı ne alta niye baskıy yapıyorsunuz illa o bilgilerin görünmesi gerekiyorsa yan taraflara veya körüğe oturtulabilirdi

tasarım olarak hoş olmuş sade olması zaten bu gibi şeylerde daha önemli gösteriş yerine

birde şu lokum mu kaymak mı anlamadım ama sanırım dpi düşüklüğünden öyle görünüyor yada iyi temizliyememişsin

genel olarak iii

kutunun alt tarafına baskı yer alması gereken izin içindekiler üretim tarihi belgeler vs.. gibi şeyler geliyor. sektörde genel kanı bu şekilde olunca bunu yıkmak çokta mümkün olmuyor. yorumun için teşekkürler iyi çalışmalar

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
Zemin çok boğucu olmuuş. Daha iç açıcı oabilr.