Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

agronext logo çalışması

BUYUDUKCE

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Firma ağırlıklı olarak tarım ürünleri (buğday-arpa-soya) uluslar arası ticareti ile uğraşacaktır. Yorumlarınızı bekliyoruz.
17467389pp8.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

BUYUDUKCE

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
logolar görünüyormu ben göremiyorumda bi sorun varsa yeniden yükleyim

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışmanız belirttiğiniz sektör ile ilgili uyum konusunda sorun çıkartmayacaktır.Özellikle 1. ve 2. çalışmanız üstünde durabilirsiniz.1. çalışmanızda kullandığınız rengin tonu "buğday-arpa-soya" vurgusunu gerektiğince gösterememiş gibi.Renk gözü fazla meşgul ediyor.
2. çalışmanız için benzer durum mevcut ama aksine renk çok sönük kaldığı için gereken vurgu yapılmamamış gibi.Kullandığınız font için "tam isapet" diyebilirim.
İyi çalışmalar.

deray_ca

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. logoyu beğendim. eline sağlık

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
1.logoda fontu değiştirmelisin daha sade bir font dene buğdayın yanındaki yuvarlaklar alakasz kaldır derim.2.dede font ve renk değişmeli ve o şeklindeki buğdayı 1.de kullandığını veya farklı bişekilde yapsan daha iyi olr.3.saymıyorm bile.

BUYUDUKCE

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkürler yorumlarınız için dikkate alıcam

arcya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.arcya.com
ben ikinci logoyu beğendim. O harfini özgürce tek başına amblem olarak da kullanabilecek olman bence avantaj. ve fontu da bence çok uygun. sadece yapman gereken bence okunabilirliiğini arttırabilmek için O harfini ve içindeki başağı belirginleştirmek ve mesela altın rengi gibi vurgulu bir renk kullanmak bnce. eline sağlık.