Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Agua Pizza Kutusu Tasarımı

' Aqua

🏅Acemi Tasarımcı🏅

numara gerçek değil :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Keşke numaradan da olsa gerçek pizza görseli kullansaydın:) Kutularında yanların web ve tel olması gerekli..Serbest çalışmada olsa dikkat etmelisin ve hangi programlarla yaptın gibi ufak detayları yazmayı unutmamalısın derim..Kolay gelsin.

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Başarılı bir çalışma olmadığını biliyorsundur, söylememe gerek yok. Ancak o pizzacı çocukla, pizzayı sen çizdiysen kesinlikle gelecek vaadediyorsun diyebilirim.

Büyüğün olarak sana tavsiyem; Türkiye'deki ve dünyadaki tasarımları takip etmendir. İnternet denen mucize dünyayı ayağımıza getiriyor. Bunun nimetlerinden yararlan ;)

I3oI2a

🌟Usta Tasarımcı🌟
Başarılı bir çalışma olmadığını biliyorsundur, söylememe gerek yok. Ancak o pizzacı çocukla, pizzayı sen çizdiysen kesinlikle gelecek vaadediyorsun diyebilirim.

Büyüğün olarak sana tavsiyem; Türkiye'deki ve dünyadaki tasarımları takip etmendir. İnternet denen mucize dünyayı ayağımıza getiriyor. Bunun nimetlerinden yararlan ;)

on yargılı olmak istemiyorum ama calısma hayatımda sunu gordum eger o adamı ve pizzayı o cizebiliyorsa o cizdikleri kadar guzel tasarımlarda yapacak duzeyde dir diye dusunuyorum.
onun icin clipartlardan araktır buyuk ihtimal :)

' Aqua

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet pizza ve pizzacıyı internetten buldum ama ilk tasarımım zamanla duzeltecegim...

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
Perspektif bir pizza kutusu ama üzerine direk konmuş bi yazı.Yazıya da persfektif vermeliydin bence.Başarılar ;)

nob

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk tasarıma göre yine fena değil.emeğine sağlık

Yiğidim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlk tasarımsa başarılı. Daha iştah açan bir görsel yakalaman lazım kardeşim. Yukarıda ki eleştrilere ek olarak. Marka fontu çok çok basit durmuş, farklı bir font seçmeni ve çeşitli efektlerle süslemeni öneriyorum. En kötü çalışman bu olsun, başarılar...

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
devam. senden iyi bir grafiker çıkar.:smile::smile:

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Pizza ve pizzacı çocuk görseli zaten hazır, sadece kutu görseline yorum yapmak kalıyor, fakat burada konuştugumuz pizza kutusunun tasarımı olmalı, pizza kutusu değil :) =)

Bence ufak ayrıntılara da girip, SERBEST ÇALIŞMA DAHİ OLSA gerçekten amacına uygun bir çalışma haline getirmelisiniz. Mesela; tasarımda floral desenler kullanabilirsiniz. Böyle çok sade ve düzensizce yerleştirilmiş görüntüden kurtulmuş olursunuz.

Emeğinize sağlık...
İyi çalışmalar.

' Aqua

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürler :D Cidden çok mutlu oldum :D

levolemanyak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biraz kolaya kaçmışsın gibi pizzanın perspektifi yanlış biraz daha göz alıcı olması gerekir bence daha gerçekçi görseller kullanırsan iyi olur derim