Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok tatlılar ama kadınların böyle olduğunu düsünmüyorum evli degilim ama 30 yıllık anne ve babamı örnek alırsam bizim evde hiç böyle bir sorun olmadı para ortaktır isteyen istediğini alır
çok tatlılar ama kadınların böyle olduğunu düsünmüyorum evli degilim ama 30 yıllık anne ve babamı örnek alırsam bizim evde hiç böyle bir sorun olmadı para ortaktır isteyen istediğini alır
bilmem belkide sen haklısındır ama ben yinede olumlu acıdan bakalım derim kadın erkek olarak birbirimize ihtiyacımız varsa haliyle bazı kusurlarımıza yada isteklerimize göz yumup kabul etmeliyiz ortak yasam bunu getiriyor
valla ben 9 yıllık evliyim asla ihtiyacım olmayan şeyi indirimde diye almam.bizde de para ortaktır.ve ayrıca sevgilime güvenerek asla yemek daha fazla yada az yemem.eğer cebimde param yoksa çıkmam dışarıya.sevgilim diye bana bakmak zorunda değil.birde unutmayın erkekler kimin kimin eline düşeceği belli olmaz.mesela bunda 3 yıl öncesi eşimin avusturyadan misafirleri gelmişti ve yemeğe gittik.herneyse herşey hoş güzel hesapa sıra geldi.eşimde misafir perver olmaz hesabı ben öderim diye diretiyor.herneyse eşim elini cebine attı cüzdan yok.pantolu değiştirince bırakmış evde.ee hemen bende centilmen bir bayan olarak ödedim hesabı.bu önemli değil biz evliydik.ama sevgilisine güvenip yemek fazla yiyen bayanıda bir bayan olarak yadırgarım.ya erkek arkadaşının başına böyle bir olay gelse.