Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ahh Şu KadınLar!!! :)

Ressam Halil ŞİKAR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Diken !

Gençler ; biraz şöyle bakın gülün dükeni yok ,dikenin gülü var ;)

ozknyrk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
işte en yerinde tespit...!!

azzap

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hehehheee çok güzel ya...

afacan_4207

🏅Acemi Tasarımcı🏅
süper bişe paylasım için teşekkürler

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok tatlılar ama kadınların böyle olduğunu düsünmüyorum evli degilim ama :) 30 yıllık anne ve babamı örnek alırsam bizim evde hiç böyle bir sorun olmadı :) para ortaktır isteyen istediğini alır

ozknyrk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok tatlılar ama kadınların böyle olduğunu düsünmüyorum evli degilim ama :) 30 yıllık anne ve babamı örnek alırsam bizim evde hiç böyle bir sorun olmadı :) para ortaktır isteyen istediğini alır

ama orası sizin ev maalesef.. Benim annem meseLa bu örneği 5 e katlar..

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
buda her kadının hatta her insanın diyim aynı yaıya sahip olmadığını gösteriyor

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
bilmem belkide sen haklısındır ama ben yinede olumlu acıdan bakalım derim :) kadın erkek olarak birbirimize ihtiyacımız varsa :)haliyle bazı kusurlarımıza yada isteklerimize göz yumup kabul etmeliyiz ortak yasam bunu getiriyor :)

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
valla ben 9 yıllık evliyim asla ihtiyacım olmayan şeyi indirimde diye almam.bizde de para ortaktır.ve ayrıca sevgilime güvenerek asla yemek daha fazla yada az yemem.eğer cebimde param yoksa çıkmam dışarıya.sevgilim diye bana bakmak zorunda değil.birde unutmayın erkekler kimin kimin eline düşeceği belli olmaz.mesela bunda 3 yıl öncesi eşimin avusturyadan misafirleri gelmişti ve yemeğe gittik.herneyse herşey hoş güzel hesapa sıra geldi.eşimde misafir perver olmaz hesabı ben öderim diye diretiyor.herneyse eşim elini cebine attı cüzdan yok.pantolu değiştirince bırakmış evde.ee hemen bende centilmen bir bayan olarak ödedim hesabı.bu önemli değil biz evliydik.ama sevgilisine güvenip yemek fazla yiyen bayanıda bir bayan olarak yadırgarım.ya erkek arkadaşının başına böyle bir olay gelse.

Macmallon

🌱Yeni Üye🌱
Bayanların TOK karnına alışveriş yapmalarından yanayım :D