Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sende çok iyi bir göz var ahmet karatas,iyi yakalıyorsun ve kadrajların hepsi cok iyi olmus akşama kadar izlerim yani olsa dahası...zevk aldım..söylenecek negatif bişey asla yok bunlara..ellerine gözlerine deklanşörüne saglık..ne diyimkinemkine maşallah tak fotolarının köşesine
Arkadaşlar çok teşekkürler.beğeni ve önerilerinize çok memnun kaldım.Fotoğraflarımın dahası elbetde var.Ve sitenize yeni üye oldum ayrıca çok beğendim.Diğer üye olduğum forumlar gibi durgun ve yavaş değil.Çok ilerleme kayıt edilmiş burada.Bu arada karelerde benden size hediye olsun
Renkli yazılar için özürdiliyorum arkadaşlar.Bir daha olmaz emin olun :-D hepinize teşekkürler.Fotoğrafların devamı sayenizde gelecek sşimdilik iyi akşamlar yarın görüşmek üzere
Benimde şuan bütün bilgisayarlarım fotoğraflarımla doldu.evdeki işdeki notebook hepsi.Bunun çözümü ya sağlam bir markalı dvd ye kayıt etmek yada ayrı bir server alıp kullanmak.Bende korkmuyor değilim fotoğraflarımın kaybolacağı için.Dijitalleşmenin kusuruda bu olsa gerek.Ama senin adına üzüldüm fotoğrafklarının kaybolmasına.