Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ahmet Karataş

burakosar

🌟Usta Tasarımcı🌟
hakıkaten süper calısmalar ellerinize ve makınanıza sağlık.
Her zaman söylerim güsel bir fotonun üzerinde güsel bir biçimde oynanırsa mükemmelliğe ulşılır.
Tekrar ellerinize sağlık çalısmalarınızın devamını beklıyorum...
saygılar.

waltro

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bodrum/Güllük

*Aynı hızla giden başka bir tekneden çekildi
*Color Filtre uygulandı

7482b87e7e2c6a36e824ba2d700dbdb5.jpg

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Dostum emeğine ve gözlerine sağlık tebrik ederim gerçekten çok güzel kareler. Bir konuya değinmek isterim ki resimlerde manüplasyon bence kaçınılmaz yani illaki beyaz dengesini kontrastlarını keskinliğini sonradan ayarlamalı fotoğrafçı. Çünki bir fotoğrafı çekerken saatlerinide ayırabilirsin bir sani içindede çekmek zorunda kalabilirsin ve aynı zamanda fotoğrafın içeriğini daha iyi yansıtabilmek için illaki renk tonlamalarıyla oynamak zorunda kalabilirsin. Bende Ara Güler gibi fotoğraflarımı SB çeksem bende oynama yapmaya gerek duymam ama renkli fotoda iş biraz değişiyor. Onun için senin fotolarındaki düzenlemeler gayet hoş ve yerinde tebrik ediyorum arkadaşım.

waltro

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Samimi yaklaşım ve profosyonelce sözler için ayrıca teşekkürler.
Hayatımızın anlık ve etkileyici karelerini sunmak biz fotoğraf severler için vazgeçilmez bir zevktir.
Günümüz teknolojisi ile artık biliyoruzki çekmiş olduğumuz kareleri artık dijital ortamlarda boyutlandırabiliyor renkleri ve birtakım çok şeyi değiştirebilşiyoruz.
Benim görüşüm çekilmiş olan ki zaten varsayılan kareyi olduğundan daha uzağa götürmek değil, temel çizgilerini korkumak ve bu kareyi gerek ışık ve gerekse renk doygunlukları ile daha etkileyici sunmaktır.
Aksi halde çekilmiş ove var olan kareye extra bir başka görsel dahil etmek değildir.Buda maniple etmeye giriyorki buda benim fotoğrafçılık bakışım dışında olduğum bir konudur.
Görüşünüz ve sözler için tekrar teşekkürler.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
fotolar süper olmuş;müdaheleler çok fazla yapay değil.Olması gerektiği kadar.Zaten dijital fotonun amacı bu değil mi?
photoshop çıktı;mertlik bozuldu diyorlar çok doğru söylüyorlar.
Artık hiçbir dergide;gazetede gördüğüm resime inanasım gelmiyor.
Ama bu ps li fotoların kötü yada sanatsal anlam taşımadığı anlamınada gelmiyor.O da ayrı bir beceri;göz ve yetenek istiyor
saygılar

vegamer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar Ahmet Bey;
Çekimlerinizden birkaçını başka bir sitede de görmüştüm ve çok beğenmiştim. Şimdi burada da daha fazlasını gördüm ve hayran kaldım. Çok iyi bir göze sahip olduğunuzu, ve kadrajınızın da çok sağlam olduğuna birkez daha şahit oldum. Fotoğraflardaki dijital düzenlemeler hakkındaki görüşlerinize aynen katılıyorum, ve inandığınız olguları savunurken karşınızdakini kırmadan ve ikna edici bir dil kullanarak herkesi kendinize hayran bırakmışsınız, bir hayranınız daha oldu.) Geçekten çok ama çok tebrik ederim izlenmesi çok güzel kareler. Devamı gelmesi dileğiyle...görüşmek üzere.

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Waww :) Arkadaşım harika kareler bunlar tebrikler :alkis: