Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Aikido kanji yazısı

duf1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar amacım aikido yazısının değişik stillerde yazmak sadece denemek amaçlı lütfen yorum yapın.

kanjicopy.jpg

Benzer konular

arvaly

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence yorum yaparken bu kadar acımasız olmayın... sonuçta yeni bir çalışma yapılıyor ve öğrenci arkadaşımız. bizlerden de yorumlar bekliyor ki kendini geliştirebilsin...

sevgili arkadaşım öncelikle yaptığın çalışmada anlatmak istediğini tam olarak vermeye çalış. siyah her zaman ayıpları kapatır renk seçimi olarak yapacağın çalışmaya uygun diyebiliriz. ancak görüntüdeki fluluk yazmış olduğun yazının kaybolmasına sebep olmuş. yazıyı daha ön plana çıkarmak için belki kontür kullanabilirsin. ayrıca siyah ile uyum sağlayan renklerden de faydalanmanı tavsiye ederim. başarılar dilerim.

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
valla emek vermiş ve yazmışsın ellerine sağlık
ama ben okuyamadım be abicim mazur gör beni :))

duf1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumlarınız için teşekkür ederim acımasızcada olanlar olsada bu çalışma benim hoşuma gittiği için yayınladım

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Birşeyler yapmaya çalışmanız güzel, emeğinize sağlık.
Fakat çalışmanız okunmuyor. Tasarım, amaca uygunluk ve son olarak göze hitap etmesi ;)

Eminim daha iyilerini yapabilirsiniz.

BigBoss32

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zzenix.com
Bana göre Güzel değil. Yazıyı Kırmızı yaparsan belirginlik kazanabilir.

duf1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim yorumun için kardeşim hemen deniyorum

duf1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dediklerinize göre daha sade yapmayı düşündüm nasıl olmuş?

yeniv.jpg

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
sanırım photoshop da yaptın bu çalışmayı yazıya uyguladığın filteyi kaldırırsan
okunurluğu artacaktır yapılan yorumlara da takılma olacak onlar

duf1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim yorumun için çok haklısın herkesin zevki bir değildir

meltunsa

🌱Yeni Üye🌱
ilk yaptığınız çalışmada gizem hakim, biraz daha çalışırsanız sanırım başarılı olacaktır. Lakin yukarıdan akan suyun altında belli belirsiz bir yazı görülmekte gibi olmuş, bunu belirginleştirmek sizin elinizde, Aikido felsefik bir spordur, tabiki gizem de mevcuttur fakat bütün gizemin ardında bir neden sonuç ilişkisi vardır. Sizde yukarıdan akan suyu mavi veya suyu betimleyecek bir renk seçip yazıyı da taşlar olarak gösterirseniz daha anlamlı bir resim çıkabilir diye düşünüyorum. Doğayla bir bütünlük içinde gerçekleşen spor dalı aikido... gibi

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
şimdi bu dikine grafik... Yani caponlar bu mevzunun üstadı...

Adam napıyor? siyah zemine bembeyaz, siyah zemine kıpkırmızı, beyaza kırmızı, kırmızıya siyah- ya da beyaz yazıyor. En extrem Sarı üstüne siyah gidiyor...

typ ın üstüne bir tane efekt uyguladıklarına ben hiç şahit olmadım. Kaldı ki kanji bu... zaten yapılabilecek tüm süslemeleri yapılmış. Bitmiş bi mevzu...

Bu durumda ben daha iyisini yaparım diye efektle kirletmek sadece ukalalık oluyor.

:)

yazıyı ellemeyin, zemini geliştirmeye çalışın diyorum. Naçizane...

Mc.AnatoliA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Okunurluk kısmında ufak bi sorun var =) Onu halledersen daha iyi olucağını düşünüyorm başarılar

duf1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
değerli yorumlarınız için teşekkür ederim ben bunu deneme için yapmıştım dediklerini göz önünde bulundurarak tekrar yapacağım çalışmayı bu çalışmada siyahın içindeki gizemi ortaya çıkarmak istedim yani yazıyı