Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ajans Birikim

leadtheand

🌱Yeni Üye🌱
ajansvj7.jpg

mangalda

🌱Yeni Üye🌱
genelde güzel denilebilecek bir çalışma fakat bazı düzeltmeler gerekiyor bence. öncelikle ilk göze batan j nin matbaa yazısına değmesi. ikincisi KuleSite yazısında boşluk verilmesi gerekiyor. 3.sü gsm : ile birleşmiş. bir de adresi genel olarak ortalayıp sağ alttaki çiçek figürünü sol alt köşeye alırsan simetri yakalamıs olursun. adreste de kule site ve kat 2 satırını tek satırda versen ya da bunun hangi semtte ve ilde olduğunu yazsan daha hoş olur bence. son olarak logoda üst üste duran kutuları birikimi simgelemek için kullandığını düşünüyorum ama olmamıs gibi sanki. logo üzerinde biraz daha çalışabilirmisin. en azından kutuları 2 ye düşürüp biraz daha büyütebilirsin. iyi çalışmalar.

mavitayfa

🏆Pro Tasarımcı🏆
küp şekliyle çiçekler birbirine uymamış + niye bu kadar siyah?

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Olmamış. Nedenine gelince mavi tayfa güzel ifade etmiş zaten. Ayrıca A"j"ans birikim de ki "j" harfi, matbaa nın "t" sine dokunmuş.

Ayrıca açtığınız konulardaki başlıklar konu ile alakalı olmak zorunda. Forum kurallarını okuyunuz!

Birde eğer telefon numaraları sizinse bence hemen resmin üzerinden silin... Bu şekildeki doğacak sorunlardan dolayı sitemizin hiç bir şekilde mesuliyet kabul etmediğinide ayrıca belirtmek isterim.

leadtheand

🌱Yeni Üye🌱
siyah çünkü serigrafi baskı sistemiyle hologramlı asetadın üzerine basılacak j ye gelince gözden kaçmış

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
serigrafi baskıda çiçek fiğürünün net çıkacağını sanmıyorum bazı noktalarda kopukluklar olucaktır.
font hatalarına gelince yeterli bir sayıda bu konuya değinmişler arkadaşlar.
benim ilk gözüme çarpan noktalar ise 'ajansbirikim' yazısında a ile j nin arasındaki boşluğu diğeri gibi orantılı yapabilirsin... ayrıca pınar akçaoğlu yazı karakteri 2 fonttan oluşuyor bunu bilerek yaptığını düşünmüyorum acele yapılan bir çalışma gibi geldi. yazı karakteri türkçe fontu desteklemediği için proğram otomatik olarak arial fontunu vermiş olmalı ve sen bunu devam ettirmişsin
belki yanılıyor olabilirim

ernesto che

🌱Yeni Üye🌱
çiçek desenlerinini kalınlaştırman lazım serigraf baskıda şişer kutularla çiçekler uyuşmuyor bi gariplik var iyi çalışmalar

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
çiçek desenlerinini kalınlaştırman lazım serigraf baskıda şişer kutularla çiçekler uyuşmuyor bi gariplik var iyi çalışmalar

Tasarım zaten bu haliylede şişmiş durumda. Soldaki çiçeklerin ne anlamı var anlayamadım. Bence üzerinde fazla düşünülmemiş bir iş.
Bu nedenle bende üzerinde fazla düşünmeye gerek görmüyorum. (Ne kadar köfte o kadar ekmek.):) Sen düşünki beni düşündürebilesin.

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
J iyi olmamış birasdaha aşağı çekebilirsin ve hem çiçekler hem kutular ortada bir tezat var...=)