Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ajans Kartvizit Çalışmam Elemi

Zeuero

🌱Yeni Üye🌱
İLK TASARIM

k55Pg.jpg

zYpGP.jpg

İKİNCİ TASARIM

003idu.jpg

004zys.jpg

Yorumlarınızı Merak Ediyorum...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok ağır ve oturaklı bir tasarım olmuş. yani benim yapacağım yorum fena değil. bu tür görsellik ve tema içermeyen tasarımlar genelde işletme, şirket sahipleri yada kişisel kartvizit için kullanılabilir. ama fena değil.

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com
1. çalışma daha güzel görünüyor, fakat çok ağır tonlar olmuş arkadaşımızın dediği gibi
Bu arada sizin 2 mah. aşşağıda bi reklam ajansı daha var(dı) şimdi ne durumda bilmiyorum :) rakip oldunuz sanırım

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
koyu renk ve yine koyu renkle bir arada tasarım yapmak sizce ne kadar sağlıklı sonuç getirebilir?
renk konusunda hatalı ilerlendiği gibi (bence) vector çiçek desenleri ya da zeminlerin kullanıldığı tüm kartvizitler kaliteyi yok eder. ucuz gösterir tasarımı. heleki bir ajans için bu olmamalı.. bu nedenle çalışmayı beğendiğimi söyleyemeyeceğim. başarılar.

OHAN

🌱Yeni Üye🌱
güzel güzel.. mavinin tonunu iyi yakalamışsın. siyah gölge yada kırmızı tonda yazmayı dene birde.

yesil_dokunus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yeniden yapmalısın olmamış.. renkler her şeyi yutuyor..

Zeuero

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar verdiğiniz tüm fikirler ve yorumlar için çok teşekkür ederim. Gerçekten bana çok yardımcı oldunuz fikir edinmem de. Grafikerlik konusunda çok iyi sayılmam yaklasık 1 yıldır yapıyorum bu işi ve bu şekilde eleştirileri aldıkça kendimi umarım daha iyi kıvama getirebilecem. Bu tasarımlarda ne kadar iyi ne kadar kötü ama tamamen bana ait ve sade & şık bir tasarım çalışması yapmaya çalışmıştım. Daha iyi tasarımlarla umarım yine fikirlerinize başvururum. Herkese iyi çalışmalar yorumlarınıza sağlık...

mıicrobe_17

🌱Yeni Üye🌱
hocam calısman cok guzel senden bı rıcam olcak bı kartvızt (emsey pazarlama) gıda ve temızlık urunlerı uzeruıne olcak bı taslak hazırlayıp gonderır mısınız bana esatgezer@hotmail.com maılınızı beklıorum nolur bana yardımcı olun

Zeuero

🌱Yeni Üye🌱
Tamam kardeş hazırlayıp sana dönerim en kısa zamanda...

prompo333

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ellerine sağlık tasarım hoş fakat ismi mavi yerine daha açık bir renkle kullansaysdın

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Merak ettiğim orada ne yazdığını okuyabiliyor musunuz? Bir de hangi dilde yazıldığı? ...

Alleyezonme

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok koyu çamur gibi çıkmasın baskıda? bi de yazıkarakterlerini değiştir bence madem sade ve şık bişey istiyosun daha düz karakterleri kullan derim. kolay gelsin

Grekonia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
renkler çok basmış çok ağır renkler kullanmıssın ama güzel olmuş tavsiyem ya zemin renklerini oyna yada yazı renkleriyle oyna

ewiLdarQ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Koyu renk zeminin üstüne siyah lacivert gibi yazıları görünce yorum yapasım bile gelmiyor..
O kart çamur gibi çıkmazsa bende bişey bilmiyorum :)