Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok ağır ve oturaklı bir tasarım olmuş. yani benim yapacağım yorum fena değil. bu tür görsellik ve tema içermeyen tasarımlar genelde işletme, şirket sahipleri yada kişisel kartvizit için kullanılabilir. ama fena değil.
1. çalışma daha güzel görünüyor, fakat çok ağır tonlar olmuş arkadaşımızın dediği gibi Bu arada sizin 2 mah. aşşağıda bi reklam ajansı daha var(dı) şimdi ne durumda bilmiyorum rakip oldunuz sanırım
koyu renk ve yine koyu renkle bir arada tasarım yapmak sizce ne kadar sağlıklı sonuç getirebilir? renk konusunda hatalı ilerlendiği gibi (bence) vector çiçek desenleri ya da zeminlerin kullanıldığı tüm kartvizitler kaliteyi yok eder. ucuz gösterir tasarımı. heleki bir ajans için bu olmamalı.. bu nedenle çalışmayı beğendiğimi söyleyemeyeceğim. başarılar.
Arkadaşlar verdiğiniz tüm fikirler ve yorumlar için çok teşekkür ederim. Gerçekten bana çok yardımcı oldunuz fikir edinmem de. Grafikerlik konusunda çok iyi sayılmam yaklasık 1 yıldır yapıyorum bu işi ve bu şekilde eleştirileri aldıkça kendimi umarım daha iyi kıvama getirebilecem. Bu tasarımlarda ne kadar iyi ne kadar kötü ama tamamen bana ait ve sade & şık bir tasarım çalışması yapmaya çalışmıştım. Daha iyi tasarımlarla umarım yine fikirlerinize başvururum. Herkese iyi çalışmalar yorumlarınıza sağlık...
çok koyu çamur gibi çıkmasın baskıda? bi de yazıkarakterlerini değiştir bence madem sade ve şık bişey istiyosun daha düz karakterleri kullan derim. kolay gelsin