[QUOTE = Nur; 678.242] ben bu logoyu daha evvel gördüğümde de beğenmiştim.
amaca hizmet eden, ne dediği ortada bir çalışma. bir kremit firmasının, detaylandırılmış bir çalýþmadan ise basit bir logoya ihtiyacı vardır bence. "a" ve "k" harfleri logosu içinde güzel stilize edilmiş. Onun oyunlarına gerek olmayabilir akıl işte. Zira burda logosu yeterince akla hitap eden unsurlar içeriyor .. Fazlası, daha geniş sektörlere hitap eden firmalar için zorunlu iken, burda dozunda Ayarlanmış .. Kurumsal çalışmaya gelince sadece logosu ile bu kurumsalın diğer ayaklari sağlamlaştırılabilirdi .. ben bu çalışmaya "neden Kiremit yazısı kırmızı değil?" gibi eleştiriler gelir diye düşünüyordum
malum algımızın esiriyiz daima .. ama görüyorum ki esiri olduğumuz DAHA FARKLI kalıplarımız da varmış .. Klasik, sıradan gibi tanımlarla sade işleri yargılamamız aklıma şu soruyu getirdi .. basit moda tarzlara prim vererek, sade ve klasik bir üslubu "sen neden basitsin! biraz daha alengirli olsana kardeşim!" gibi bir yaklaşımla eleştirmek yelpazemizin darlığını göstermez mi? o zaman onun işimiz aynılaşmaz mı? bir tasarımcının belli bir kalıbı mı olmalı? o zaman; örneğin kendi gibi karışık ve göz yorucu işler çıkarmayan birini basit ve klasik diye eleştirmesi normal midir?
Bu şartlar altında sanırım normaldir .. [/ QUOTE]
[QUOTE = SeRRoO; 678.318] bence gayet sade ve hoş
[/ QUOTE]
[QUOTE = efoja; 678.339] Ellerinize sağlık, sade ve hoş duruyor gerçekten. Yine de kartvizitiniz, antetliniz vs bence başka bir tasarımı hak ediyor. Demek istediğim zeminde kullanmış olduğunuz grafik benzeri çok çalışma var. Aldınız yaptınız demem kesinlikle ancak daha farklı bir düşünüşe girilirse çalışmanız hak ettiğini alacak. [/ QUOTE]
Vakit ayırıp yorum ve eleşitirde bulunduğunuz için teşekkür ederim.
efoja.
iyi niyetinizden şüphem olmadığı için böyle bir düşünceye sahip olduğunuz aklımın ucundan dahi geçmedi.
Yapıcı eleştiriniz için tekrardan teşekkürler.