Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Akın Kiremit Kurumsal Kimlik Çalışması

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkürler.Kolay kolay beğenmeyen birisi olarak beğenmeniz beni sevindirdi :):)

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel ve sade bir çalışma olmuş ellerine emeğine sağlık
paylaşım için teşekkürler

rfkclskn

🌱Yeni Üye🌱
Bir kere kurumsal kimlik elemanlarını tasarlamadan önce, logoyu elden geçirmelisin.
Akın iremit diye okunuyor. Amblemdeki espri, allahım çok mu uğraştın onun için. Amblem mi? Yoksa kiremitin k'simi belli değil.

Elemanlara gelince > alt tarafa bir bant, adres telefon. Logonun altına ince bir çizgi oldu bitti maşallah. Içim bulandı artık hiç bir yerde tabelalara, logolara, antetlilere kartvizitlere bakmak istemiyorum, bakamıyorum. Her şey çok rezil. Sen de diyebilirsin valla müşteri böyle istedi. Müşteri böyle ister hep. Allah o müşterinin... O müşteriyi yönlediren olmaz, parayı basan ne isterse yapılır. Yok böyle bir şey yok.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
güzel ve sade bir çalışma olmuş ellerine emeğine sağlık
paylaşım için teşekkürler

Teşekkürler.

Bir kere kurumsal kimlik elemanlarını tasarlamadan önce, logoyu elden geçirmelisin.
Akın iremit diye okunuyor. Amblemdeki espri, allahım çok mu uğraştın onun için. Amblem mi? Yoksa kiremitin k'simi belli değil.

Elemanlara gelince > alt tarafa bir bant, adres telefon. Logonun altına ince bir çizgi oldu bitti maşallah. Içim bulandı artık hiç bir yerde tabelalara, logolara, antetlilere kartvizitlere bakmak istemiyorum, bakamıyorum. Her şey çok rezil. Sen de diyebilirsin valla müşteri böyle istedi. Müşteri böyle ister hep. Allah o müşterinin... O müşteriyi yönlediren olmaz, parayı basan ne isterse yapılır. Yok böyle bir şey yok.

Bu yoruma vermem gereken cevap yorumun seviyesinde olması gerekiyor.
Ancak bu da polemiğe sebep olur.Konu uzar gider.Hem sen üzülürsün hem de ben.;)
Yine de vakit ayırıp baktığın,bir iki satır eleştiride bulunduğun için teşekkürler. :wink: