selimArslanoğlu
🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel olmuş elinize sağlık
Elinize sağlık, hoş bir çalışma.
Başarılı bir iş çıkarmışsın Selim.Tebrikler.
Gayet hoş.
ellerine sağlık
4yaprak 8sayfa kapak dahil, kaliteli fotoğraflar eline sağlık güzel görünüyor..
Başarılar...
Bence arkadaşım kesinlikle yanlış anlama ama olmamış bu tasarım. Tasarım demek her boş bulduğun yere resim veya background yerleştirmek değildir. Bu katalogun amacı ne ürün hakkında bilgi vermek ama senin kullanıcıya vermek istediğin bilgiler kaybolmuş tasarım içinde. Ayrıca logoyu yapan arkadaşta hiç özenmeden glow ve bevel ile işi bitirmiş aslında katalog tasarımında ki slogan backgroundlarına bakılacak olursa logoyuda sen yapmışsın çünkü buralarda da yoğun bir şekilde bevel kullanılmış. Bir düşünmek lazım dünyanın en iyi tasarımcıları neden bevel'i hiç kullanmazlar. Ayrıca sadece bevel kullanmak tasarım yapan adamın photoshop'u iyi derecede kullanmayı bilmeyen acemi bir tasarımcı olduğu izlenimi veriyor. Neyse bunlar sadece benim nacizane düşüncelerim. emeğine sağlık
Bu bir Römork katalogu
İlk baştan diyeyim kesinlikle yanlış anlamadım yorumlara eleştirilere saygı çercevesinde sonsuz müsemma gösteririm. yalnız bir tasarımcın bilmesi gereken bazı konular var mesela ben bir işe bakarak yapılan işin kime hitap edeceğini anlarım... yapılan işin hangi kesime hitap edeceği ve bu kesime nasıl arz edileceği çok büyük bir önem taşır yapılan bu çalışma tabiki daha kurumsal daha ağır daha sade ve sizin demiyiminizle backgrountlarsız bir şekilde çalışılabilinirdi ama sizde takdir edersinizki bu bir mercedes katologu değil
belli bir kesime hitap eden bu çalışma amacına ulaşmış müşteri tarafından beğenilmiş ve teslimi yapılmıştır. Ayrıca Dünyanın en iyi tasarımcıları beni hiç alakadar etmiyor ben müşterimin iş teslimindeki yüz ifadeleriyle ilgileniyorum eğer iş beğenilmişse ben dünyanın en yi tasarımcıyım....
Ayrıca eğer eleştirisel bir yorumda bulunacaksanız bi araştırma yapın bu iş dalındaki firmalara bi bakın ondan sonra olmamış deyin... saygı ve sevgilerimle
bu forumda bugüne kadar gördüğüm en kalitesiz grafikerlerin bulunduğu forum (Bazı kişiler dışında)
Selametle
"Ayrıca Dünyanın en iyi tasarımcıları beni hiç alakadar etmiyor" Zaten bu sözünüzden sonra benim yanlış birine yorum yaptığım anlaşılıyor. Bizim felsefelerimiz oldukça zıt. Ben yorumlarımı geri alıyorum kusura bakmayın. Ama şunu da eklemek istiyorum iyi ki piyasa photoshop'cuları var ve bu forumda bugüne kadar gördüğüm en kalitesiz grafikerlerin bulunduğu forum (Bazı kişiler dışında)
Selametle
"Ayrıca Dünyanın en iyi tasarımcıları beni hiç alakadar etmiyor" Zaten bu sözünüzden sonra benim yanlış birine yorum yaptığım anlaşılıyor. Bizim felsefelerimiz oldukça zıt. Ben yorumlarımı geri alıyorum kusura bakmayın. Ama şunu da eklemek istiyorum iyi ki piyasa photoshop'cuları var ve bu forumda bugüne kadar gördüğüm en kalitesiz grafikerlerin bulunduğu forum (Bazı kişiler dışında)
Selametle
Selametle
Alakasız kişilere kulak asmayınız.Çalışmanız gayet hoş.Emeğinize sağlık.
Çok başarılı olmuş, tebrik ederim