Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

aktas tarım ürün katalogu

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
19387461.jpg
iş bitti ve teslim edildi beğenilerinize sunuyorum
resimgd.jpg

Benzer konular

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel olmuş elinize sağlık

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Elinize sağlık, hoş bir çalışma.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Başarılı bir iş çıkarmışsın Selim.Tebrikler.

m_b_j_k

🌱Yeni Üye🌱
Bence arkadaşım kesinlikle yanlış anlama ama olmamış bu tasarım. Tasarım demek her boş bulduğun yere resim veya background yerleştirmek değildir. Bu katalogun amacı ne ürün hakkında bilgi vermek ama senin kullanıcıya vermek istediğin bilgiler kaybolmuş tasarım içinde. Ayrıca logoyu yapan arkadaşta hiç özenmeden glow ve bevel ile işi bitirmiş aslında katalog tasarımında ki slogan backgroundlarına bakılacak olursa logoyuda sen yapmışsın çünkü buralarda da yoğun bir şekilde bevel kullanılmış. Bir düşünmek lazım dünyanın en iyi tasarımcıları neden bevel'i hiç kullanmazlar. Ayrıca sadece bevel kullanmak tasarım yapan adamın photoshop'u iyi derecede kullanmayı bilmeyen acemi bir tasarımcı olduğu izlenimi veriyor. Neyse bunlar sadece benim nacizane düşüncelerim. emeğine sağlık

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
Elinize sağlık, hoş bir çalışma.

Başarılı bir iş çıkarmışsın Selim.Tebrikler.

ellerine sağlık ;)

4yaprak 8sayfa kapak dahil, kaliteli fotoğraflar eline sağlık güzel görünüyor..
Başarılar...

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim varolun

Bence arkadaşım kesinlikle yanlış anlama ama olmamış bu tasarım. Tasarım demek her boş bulduğun yere resim veya background yerleştirmek değildir. Bu katalogun amacı ne ürün hakkında bilgi vermek ama senin kullanıcıya vermek istediğin bilgiler kaybolmuş tasarım içinde. Ayrıca logoyu yapan arkadaşta hiç özenmeden glow ve bevel ile işi bitirmiş aslında katalog tasarımında ki slogan backgroundlarına bakılacak olursa logoyuda sen yapmışsın çünkü buralarda da yoğun bir şekilde bevel kullanılmış. Bir düşünmek lazım dünyanın en iyi tasarımcıları neden bevel'i hiç kullanmazlar. Ayrıca sadece bevel kullanmak tasarım yapan adamın photoshop'u iyi derecede kullanmayı bilmeyen acemi bir tasarımcı olduğu izlenimi veriyor. Neyse bunlar sadece benim nacizane düşüncelerim. emeğine sağlık

Bu bir Römork katalogu

İlk baştan diyeyim kesinlikle yanlış anlamadım yorumlara eleştirilere saygı çercevesinde sonsuz müsemma gösteririm. yalnız bir tasarımcın bilmesi gereken bazı konular var mesela ben bir işe bakarak yapılan işin kime hitap edeceğini anlarım... yapılan işin hangi kesime hitap edeceği ve bu kesime nasıl arz edileceği çok büyük bir önem taşır yapılan bu çalışma tabiki daha kurumsal daha ağır daha sade ve sizin demiyiminizle backgrountlarsız bir şekilde çalışılabilinirdi ama sizde takdir edersinizki bu bir mercedes katologu değil
belli bir kesime hitap eden bu çalışma amacına ulaşmış müşteri tarafından beğenilmiş ve teslimi yapılmıştır. Ayrıca Dünyanın en iyi tasarımcıları beni hiç alakadar etmiyor ben müşterimin iş teslimindeki yüz ifadeleriyle ilgileniyorum eğer iş beğenilmişse ben dünyanın en yi tasarımcıyım....

Ayrıca eğer eleştirisel bir yorumda bulunacaksanız bi araştırma yapın bu iş dalındaki firmalara bi bakın ondan sonra olmamış deyin... saygı ve sevgilerimle

Moderatör tarafında düzenlendi:

m_b_j_k

🌱Yeni Üye🌱
Bu bir Römork katalogu

İlk baştan diyeyim kesinlikle yanlış anlamadım yorumlara eleştirilere saygı çercevesinde sonsuz müsemma gösteririm. yalnız bir tasarımcın bilmesi gereken bazı konular var mesela ben bir işe bakarak yapılan işin kime hitap edeceğini anlarım... yapılan işin hangi kesime hitap edeceği ve bu kesime nasıl arz edileceği çok büyük bir önem taşır yapılan bu çalışma tabiki daha kurumsal daha ağır daha sade ve sizin demiyiminizle backgrountlarsız bir şekilde çalışılabilinirdi ama sizde takdir edersinizki bu bir mercedes katologu değil
belli bir kesime hitap eden bu çalışma amacına ulaşmış müşteri tarafından beğenilmiş ve teslimi yapılmıştır. Ayrıca Dünyanın en iyi tasarımcıları beni hiç alakadar etmiyor ben müşterimin iş teslimindeki yüz ifadeleriyle ilgileniyorum eğer iş beğenilmişse ben dünyanın en yi tasarımcıyım....

Ayrıca eğer eleştirisel bir yorumda bulunacaksanız bi araştırma yapın bu iş dalındaki firmalara bi bakın ondan sonra olmamış deyin... saygı ve sevgilerimle

"Ayrıca Dünyanın en iyi tasarımcıları beni hiç alakadar etmiyor" Zaten bu sözünüzden sonra benim yanlış birine yorum yaptığım anlaşılıyor. Bizim felsefelerimiz oldukça zıt. Ben yorumlarımı geri alıyorum kusura bakmayın. Ama şunu da eklemek istiyorum iyi ki piyasa photoshop'cuları var ve bu forumda bugüne kadar gördüğüm en kalitesiz grafikerlerin bulunduğu forum (Bazı kişiler dışında)

Selametle

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
"Ayrıca Dünyanın en iyi tasarımcıları beni hiç alakadar etmiyor" Zaten bu sözünüzden sonra benim yanlış birine yorum yaptığım anlaşılıyor. Bizim felsefelerimiz oldukça zıt. Ben yorumlarımı geri alıyorum kusura bakmayın. Ama şunu da eklemek istiyorum iyi ki piyasa photoshop'cuları var ve bu forumda bugüne kadar gördüğüm en kalitesiz grafikerlerin bulunduğu forum (Bazı kişiler dışında)

Selametle

Katılıyorum arkadaşlara bizi eğitmek istermisin. Mail adresini ver ücretini konuşalım.

svbnak

🌟Usta Tasarımcı🌟
'm_b_j_k' nın yaptığı yorum benim hoşuma gitti. Bende bu işe yeni başlayan biri olarak kendime göre iyi bir ders olduğunu anladım. Aslında 'm_b_j_k' nın yorumunu okumadan önce bende 'vay ' dedim 'm_b_j_k' yorumunu okuyunca dikkatlice inceledim.... neyse yinede iyi bir çalışma olmuş:)

elifex

🌟Usta Tasarımcı🌟

Selametle

bu forumda bugüne kadar gördüğüm en kalitesiz grafikerlerin bulunduğu forum (Bazı kişiler dışında)

bu sözünüze hiç ama hiç katılmıyorum...grafik ; zaman, tecrübe, yeni şeyler öğrenme, kişinin kendini geliştirmesiyle büyür...hiç kimse birden bire programı öğrenip 3-5 iş yapmayla tam grafiker olamaz sonuçta..ama kişi yapılan diğer işlere bakarak, hatalarını anlayıp düzelterek kendini eğitir..hiç kimse kendini geliştiren bir grafikere sen çok kalitesiz bir grafikersin diyemez siz çok iyi bir grafiker olabilirsiniz bunu zamanla elde etmişssinizdir...ama basamakları öğrenerek çıkan arkadaşlarımıza bu şekilde hitap etmeniz hoş değil...herkes burda birbirinden birşeyler öğrenmeye çalışıyor kimse ben bu işte süperim demiyor...herkes bilgisini paylaşıyor..bilmediğini öğreniyor...

diğer arkadaşlarımızın dediği gibi eğer ki çok kaliteli bir grafikerseniz bizi eğitin...yıkıcı değil yapıcı yönünüzü görmek isteriz...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bir insanın,hangi meslekten olursa olsun bir diğerinin kalitesiz olduğunu tesbit edebilmesi için ondan çok daha bilgili olması lazım.

Arkadaşımız da bu tesbiti yaptığına göre bizden çok çok bilgili.Dolayısıyla bizi pekala eğitebilir.

Ben sıkı bir takipçisi olacağım.Derslerini ve tasarım ile ilgili bilgilendirici makale yazı vb. çalışmalarını dörtgözle bekliyor olacağım.

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟

Selametle

Ben Kalitesiz bir grafikerim itiriraf ediyorum dünyanın en son sırasındaki grafikerim varmı ötesi
Bu arada iyiyi kötüyü kaliteliyi kalitesizi ayırt edebilecek kadar gözü iyi gören bilgiye sahip olan tecrübe kazanmış olan şahsınız bize bir nacizane çalışmalarını lutf ederlerse bizde şahınız sayesinde bilgi kalite ustalık tebrübe ve tasarım konularında üstün özelliklerinizden feyz alarak kendimizi bu yönde geliştirmeye çaba sarf ederiz. hani şu kalite ve ustalık kokan bir çalışmanızı göremedim ailemizde ama...:rofl: yoksa (sizin tabirinizle kalitesiz grafikerlerin bulunduğu) bu aileye çalışmalarınız layık görmedinizmi
:rofl:

Bu arada Dünyanın en iyi tasarımcıları beni hala alakadar etmiyor:rofl:

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
Alakasız kişilere kulak asmayınız.Çalışmanız gayet hoş.Emeğinize sağlık.