Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Akvaryum Çizimi

arzuaydın

🌱Yeni Üye🌱
graphic1kn.jpg

Akvaryumun ağız kısmını çizemedim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Güneşş1

🌟Usta Tasarımcı🌟
İlk çalışmaya göre gayet hoş.Akvaryumun ağzınıda toparlarsan daha güzel durabilir.Emeğine sağlık başarılar.

arzuaydın

🌱Yeni Üye🌱
Işte bende o ağız kısmını toparlayamadım:(yardımm

Güneşş1

🌟Usta Tasarımcı🌟
Konuyu soru ve sorunlarınız bölümüne açmadığından yardım isteyip istemediğini anlayamadım.Doğru yere açarsan konuyu yardım görürsün.Kolay gelsin.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Balıkları çizdiniz fakat akvaryumun ağız kısmını çizemediniz doğru mu anlamışım ?

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Balıkları çizdiniz fakat akvaryumun ağız kısmını çizemediniz doğru mu anlamışım ?

Nihat bey balıklar zaten hazır vektör sadece uygulama yapmış arkadaşım vede o yüzden akvaryumun ağız kısmını çizemiyor olsa gerek:) akvaryum çizimi tarzında sanki kendi çizmiş gibi konu başlığı açıyor çok ilginç çok ne olacak bu Türkiyenin hali cahillik başına almış gidiyor herkez her işe heveslenir olmuş:rofl:

arzuaydın

🌱Yeni Üye🌱
ama yaa
:( ilk çalışma dedimm.evet balıklar hazırrr.öğrenmek istemekte mi suç bu üklede

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Akvaryumun yuvarlağını çizip içindeki çukurluğu verebildiyseniz; diğer yerleri çizdiyseniz ki çizmediğiniz çok açık; ağız kısmı dediğiniz yeri de aynı mantıkla yapabilirsiniz. Aynı başlıkla bir önceki açtığınız konuda cevap verilmiş, eğer takip ettiyseniz zaten sorunuzun cevabını almışsınızdır.

O balıkların vektörünü atarsanız da sevinirim. Çok beğendim.

İyi çalışmalar.:)

Bir de eklemeyi unutmuşum, otlar taşıyor onları da içeri çekmeniz gerekecek...

arzuaydın

🌱Yeni Üye🌱
Akvaryumun yuvarlağını çizip içindeki çukurluğu verebildiyseniz; diğer yerleri çizdiyseniz ki çizmediğiniz çok açık; ağız kısmı dediğiniz yeri de aynı mantıkla yapabilirsiniz. Aynı başlıkla bir önceki açtığınız konuda cevap verilmiş, eğer takip ettiyseniz zaten sorunuzun cevabını almışsınızdır.

O balıkların vektörünü atarsanız da sevinirim. Çok beğendim.

İyi çalışmalar.:)

Bir de eklemeyi unutmuşum, otlar taşıyor onları da içeri çekmeniz gerekecek...

teşekkürler:) vektörleri nasıl atabilirim

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
ama yaa
:( ilk çalışma dedimm.evet balıklar hazırrr.öğrenmek istemekte mi suç bu üklede

Öğrenmek istiyorsanız konuyu açarken kullandığınız donelerin hazır olduğunu ve yapmaya çalışıpta yapamadığınız olayı anlatırsanız size yardımcı olunur ama nedense bu ülkede kendini ifade edememe gibi bir davranış biçimi var.

O yüzden size davranış biçimimiz bu şekilde umarım anlamışınızdır.

arzuaydın

🌱Yeni Üye🌱
Öğrenmek istiyorsanız konuyu açarken kullandığınız donelerin hazır olduğunu ve yapmaya çalışıpta yapamadığınız olayı anlatırsanız size yardımcı olunur ama nedense bu ülkede kendini ifade edememe gibi bir davranış biçimi var.

O yüzden size davranış biçimimiz bu şekilde umarım anlamışınızdır.

ilşk defa konu açtım:(yanlış yere açmışım önce:(yeni başladık nede olsa

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
ilşk defa konu açtım:(yanlış yere açmışım önce:(yeni başladık nede olsa

Konu açmadan önce forum kurallarını okumuş olsaydınız doğru yere konu başlığıyla açardınız sanırsam ama bizim toplumumuzda kuralları yazıları okumamak gibi bir lüksümüz var neyse konuyu uzatmayalım.

Elips oluşturup transparan yapıp oval kısma o elipsi oturttuğunuzda istediğiniz görüntüyü alacaksınız.

graphic1kn.gif

Son düzenleme:

grafiker1974

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arzuaydın arkadaşımız ilk çalışması olduğunu söylediği halde cahil cühela tarzında bazı yakıştırmalar yapıldığını üzülerek okudum. Lütfen arkadaşlar. Daha mütevazi davranarak daha da olgun insanlar olmaya çalışalım. Herkes herşeyi bilmek ve kendini dört dörtlük ifade etmek yeteneğine sahip olmayabilir. (Bu arada lafım kimseye değil) Herkese kolay gelsin.