Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yazılar okunmakta güçlük çekiyor.Arka fonu beğendim güzel olmuş.Yazılarıda hani hortum çekiyormuş gibi simeti olarak yaparsan daha iyi durur gibi. Tabi daha iyi bir font kullanman gerekir.
Aslında bu afişi hazırlarken kullandığım font hoşuma gitmişti ancak resmin bütünü ile az da olsa uyumsuzlugu sonradan dikkatimi cekti.Yazı fontuyla ilgili yorumlarınızda haklısınız..
Sen yöneticisin daha iyi bilirsin. İlk açtığımda AFİŞ bölümüne açmıştım konumu ancak bu bir deneme olduğu için sonradan burayı uygun gördüm. yetkiniz varsa AFİŞ bölümündeki konumu siliniz.
bakın siliniz diye iş buyurabileceğiniz forum moderatöreü varmıdır bilmiyorum ancak bir konuyu yanlış yere açtığınızı farkederseniz bir moderatöre bildirir taşınmasını RİCA edersiniz
Afiş yaparken ünlü bir karekterin o filme vs o duyguya meğimli olması lazım yanı adam kendını tanıtıcak degıl ya... Scarface'nin afişini biliyorsundur ? siyah beyaz yarım ? süper bişey mafia tam anladın mı çok basit olmus arkplan 2 yazı 2 resim tamam basit olmus açıkcası ben begenmedım