Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Al pacino afiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ChnDmrcn07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumlarınızı bekliyorum

alpacinoe.jpg

Son düzenleme:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Transparan dersi iyi hoş, zeminide sizin yaptığınızı varsayıyorum ama alt soldaki alpacino dekupesini %300 yakından yapmalı ve pen tools u kullanmalısınız.
kolay gelsin.

ChnDmrcn07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet arka planı ben yaptım.Yorumunuz için teşekkürler dikkate alıcam :)

Yeni eklediğim afişte dekupe sorunları tam olarak çözülmemekle birlikte yazılardaki matlık giderilerek yazı arkasına gölge oluşturulmuştur.

alpacino.jpg

Son düzenleme:

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
yazıların okunamadığını size fark etmişinizdir sanırım .. Sizin yaptıgınız bu afişi tamamlıyabilicek olan şey tipografiyken siz yazılarınızı küçücük yazarak afişi tamamen öldürmüşsünüz.. Eğer fotografları siz pathladiyseniz bu başarılı olmuş..

Ama bunun dışında size bir uyarı olsun.. Eğer bir önceki konunuzdaki gibi ağır eleştiriler almak istemiyorsanız yaptıgınız tasarımları deneme ve ödevler kısmına koyunuz afiş kısmına konan işler ticari amaçla yapanlar işlerini burda paylaşıyor ve sizinde buraya koymanız işlerin ticari bir amaç için buraya kondugu ve ağır eleştiriler alabiliceğiniz anlamına geliyor. Bilginize..

dragonking

🏅Acemi Tasarımcı🏅
basit olmuş yine yani font iyi değil arkadaki backraund çok göz yoruyor üzerinde birazdaha çalışılması gereken bir tasrım

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
biri bana ne zaman alpacino dese aklıma gelen ilk şey al fadimem şaarkısını onun ismine uyarlamak oluyo :p

ChnDmrcn07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazıların okunamadığını size fark etmişinizdir sanırım .. Sizin yaptıgınız bu afişi tamamlıyabilicek olan şey tipografiyken siz yazılarınızı küçücük yazarak afişi tamamen öldürmüşsünüz.. Eğer fotografları siz pathladiyseniz bu başarılı olmuş..

Ama bunun dışında size bir uyarı olsun.. Eğer bir önceki konunuzdaki gibi ağır eleştiriler almak istemiyorsanız yaptıgınız tasarımları deneme ve ödevler kısmına koyunuz afiş kısmına konan işler ticari amaçla yapanlar işlerini burda paylaşıyor ve sizinde buraya koymanız işlerin ticari bir amaç için buraya kondugu ve ağır eleştiriler alabiliceğiniz anlamına geliyor. Bilginize..

Hem yorumunuz hemde tavsiyeniz için teşkkürler.

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
yazılar okunmakta güçlük çekiyor.Arka fonu beğendim güzel olmuş.Yazılarıda hani hortum çekiyormuş gibi simeti olarak yaparsan daha iyi durur gibi. Tabi daha iyi bir font kullanman gerekir.

Birde konuyu neden 2 defa açtınız farklı farklı yerlere ???

ChnDmrcn07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazılar okunmakta güçlük çekiyor.Arka fonu beğendim güzel olmuş.Yazılarıda hani hortum çekiyormuş gibi simeti olarak yaparsan daha iyi durur gibi. Tabi daha iyi bir font kullanman gerekir.

Birde konuyu neden 2 defa açtınız farklı farklı yerlere ???

Afişi deneme amaçlı yaptığım için "Serbest Çalışmalar" bölümünü sonradan görüp oraya ekledim. kasıtlı birşey değil.

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
düzeltim diğer linki verdim :D

Afiş yaparken ünlü bir karekterin o filme vs o duyguya meğimli olması lazım yanı adam kendını tanıtıcak degıl ya...
Scarface'nin afişini biliyorsundur ? siyah beyaz yarım ? süper bişey mafia tam ;)
anladın mı çok basit olmus arkplan 2 yazı 2 resim tamam basit olmus açıkcası ben begenmedım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...