Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Albüm Kapağı - Yardım

FLangus

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Site sakinleri,

Benim sizden, bizim için önemli olan bir ricam var. Biz bir beat albümü çıkaracağız. (Beat: Rap müzik altyapısı) Ve bu albümü internetten ücretsiz olarak dağıtacağız. Fakat bir sorunumuz var. O da malumunuz Albüm kapağı. Bu konuda yardımınızı istiyoruz. Bizler yararlı birşey yapmaya çalışıyoruz umarım siz de bize yardım edebilirsiniz. Eğer ederseniz size gerekli bilgileri veririm. Şimdiden teşekkürler. İyi forumlar

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
İnternetten ücretsiz olarak dağıtacağın albümün nasıl bir kapağı olabilir :S hatta kapağı olabilir mi? Oratada sanal bir mp3 ten başka (link) bişi yokken nasıl bir kapak düşündün anlamadım.

Eğer istediğin bir banner yada thumbnail tarzı bişey ise o zaman işler değişir, sana tavsiyem ölçüsünü, ana temasını ve kullanılacak görselleri hazırladıktan sonra İş veren İLANLARI kısmına bir konu açman tabi ödeyebileceğin tasarım ücretinide belirterek.

FLangus

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,
Öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler. FLangus&Dil-teng-Oyunun Başı (free beat albüm) - FL Studio Türkiye bu linkten çıkardığımız ilk albümün kapağını görebilirsin. Bunu biz kendimiz yapmıştık ama hazır resimlerle tabi. Biz bu albümü ücretsiz dağıtacağımız için bir ücret de ödemek istemiyoruz açıkcası. Ama yine de ilgilendiğiniz için teşekkürler

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
siz emeğinizi üzretsiz dağıtmak isteyebilirsiniz ama burdaki birçok kişi emeğinin karşılığını almak ister bence.

FLangus

🌱Yeni Üye🌱
Vallahi dediğim gibi biz bunu yardım amaçlı yapıyoruz. Bir gelir elde etmiyoruz. Emeğimizi ortaya koyuyoruz karşılık olarak. Dolayısıyla bize de hak vermeniz gerekiyor sanırım. Bize yardım edebilecek kişi bizden bir dua alır ve de kapağın üzerine kendi adını yazıp kendi reklamını yapabilir. Çünkü bu albüm birçok sitede yayınlanacak. Yine de herkese teşekkürler ilgilendikleri için

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
Vallahi dediğim gibi biz bunu yardım amaçlı yapıyoruz. Bir gelir elde etmiyoruz. Emeğimizi ortaya koyuyoruz karşılık olarak. Dolayısıyla bize de hak vermeniz gerekiyor sanırım. Bize yardım edebilecek kişi bizden bir dua alır ve de kapağın üzerine kendi adını yazıp kendi reklamını yapabilir. Çünkü bu albüm birçok sitede yayınlanacak. Yine de herkese teşekkürler ilgilendikleri için

yardım amaçlı olduğu belirtilmemiş o yüzden söyledim konuyu açarken açıklayıcı olsaydınız keşke neyse emeğinize sağlık kolay gelsin