eğlenerek yaptığım bi çalışma.. ps cs3 ile yaptım.. ilginize teşekkürler..:angel:
aspendos42 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 22 Mar 2010 Mesajlar 109 Tepkime puanı 2 8 May 2010 #1 eğlenerek yaptığım bi çalışma.. ps cs3 ile yaptım.. ilginize teşekkürler..:angel:
pLayer1_mtn ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 17 Kas 2009 Mesajlar 200 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.videonette.com 8 May 2010 #2 Orjinali nasıldı ki acaba bu resmin...Birde resmi çok büyük eklemişsiniz açana kadar pc akla karayı seçti resmen
Orjinali nasıldı ki acaba bu resmin...Birde resmi çok büyük eklemişsiniz açana kadar pc akla karayı seçti resmen
aspendos42 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 22 Mar 2010 Mesajlar 109 Tepkime puanı 2 13 May 2010 #3 pLayer1_mtn' Alıntı: Orjinali nasıldı ki acaba bu resmin...Birde resmi çok büyük eklemişsiniz açana kadar pc akla karayı seçti resmen Genişletmek için tıkla ... resim gerçekten büyük olmuş uyarınız için teşekkürler ... orjinal hali
pLayer1_mtn' Alıntı: Orjinali nasıldı ki acaba bu resmin...Birde resmi çok büyük eklemişsiniz açana kadar pc akla karayı seçti resmen Genişletmek için tıkla ... resim gerçekten büyük olmuş uyarınız için teşekkürler ... orjinal hali
escoder ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 10 Tem 2009 Mesajlar 225 Tepkime puanı 4 15 May 2010 #4 bir elestırıde bulunmak ıstıyorum basıt kısa oz ejder agzından ates deılde toz buskurtuyomus hıssıne kapıldım ukalaca olduysa ozur dılerım
bir elestırıde bulunmak ıstıyorum basıt kısa oz ejder agzından ates deılde toz buskurtuyomus hıssıne kapıldım ukalaca olduysa ozur dılerım
grafikerozgur 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 4 Ara 2007 Mesajlar 75 Tepkime puanı 0 17 May 2010 #5 bencede
D djayvazz 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 20 May 2010 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 20 May 2010 #6 bende üzülerekte olsa katılıyorum
SZ 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 29 Tem 2008 Mesajlar 675 Tepkime puanı 27 21 May 2010 #7 Bende el kaldıryorum kolay gelsin...
aspendos42 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 22 Mar 2010 Mesajlar 109 Tepkime puanı 2 21 May 2010 #8 arkadaşlar toz püskürtmesi ni düzelttim :tongueout: hepinize uyarılarınız için teşekkür ederim :smile:
arkadaşlar toz püskürtmesi ni düzelttim :tongueout: hepinize uyarılarınız için teşekkür ederim :smile:
pLayer1_mtn ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 17 Kas 2009 Mesajlar 200 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.videonette.com 22 May 2010 #9 Alev efekti güzel olmuş fakat bu şekilde güzel görünmüyor yani alev ejderin ağzından bu şekilde çıkmaz herhalde. Bu şekilde olmalı bence.Yani ağzına yakın kısımda az ileriye doğru giderek artan bir alev topu veya top şeklinde bir alev
Alev efekti güzel olmuş fakat bu şekilde güzel görünmüyor yani alev ejderin ağzından bu şekilde çıkmaz herhalde. Bu şekilde olmalı bence.Yani ağzına yakın kısımda az ileriye doğru giderek artan bir alev topu veya top şeklinde bir alev
aspendos42 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 22 Mar 2010 Mesajlar 109 Tepkime puanı 2 22 May 2010 #10 pLayer1_mtn' Alıntı: Alev efekti güzel olmuş fakat bu şekilde güzel görünmüyor yani alev ejderin ağzından bu şekilde çıkmaz herhalde. Bu şekilde olmalı bence.Yani ağzına yakın kısımda az ileriye doğru giderek artan bir alev topu veya top şeklinde bir alev Genişletmek için tıkla ... kardeş senin alev biraz farklı benimki okadar hızlı püskürtemiyor ama öğreniyor yavaş yavaş benimkinde kendini yakma ihtimali yok değil
pLayer1_mtn' Alıntı: Alev efekti güzel olmuş fakat bu şekilde güzel görünmüyor yani alev ejderin ağzından bu şekilde çıkmaz herhalde. Bu şekilde olmalı bence.Yani ağzına yakın kısımda az ileriye doğru giderek artan bir alev topu veya top şeklinde bir alev Genişletmek için tıkla ... kardeş senin alev biraz farklı benimki okadar hızlı püskürtemiyor ama öğreniyor yavaş yavaş benimkinde kendini yakma ihtimali yok değil
escoder ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 10 Tem 2009 Mesajlar 225 Tepkime puanı 4 22 May 2010 #11 yanı ınceden kalına gıtmesı gerekıyo ats ona bıraz daha bakarsan ıyı olur ama suanda fena durmuyo ellerıne saglık
yanı ınceden kalına gıtmesı gerekıyo ats ona bıraz daha bakarsan ıyı olur ama suanda fena durmuyo ellerıne saglık
pLayer1_mtn ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 17 Kas 2009 Mesajlar 200 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.videonette.com 22 May 2010 #12 Seninki şimdilik sigara yakabilir sadece ama ilerde düşüneyim
ucurum22 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 30 Kas 2007 Mesajlar 311 Tepkime puanı 4 22 May 2010 #13 Acayip göz yoruyor arkadasım.
hedele 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 4 Eki 2009 Mesajlar 93 Tepkime puanı 3 24 May 2010 #14 Yavaş bir ateş püskürtmesi yapıyor olsada emeğinize sağlık
aspendos42 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 22 Mar 2010 Mesajlar 109 Tepkime puanı 2 25 May 2010 #15 escoder' Alıntı: yanı ınceden kalına gıtmesı gerekıyo ats ona bıraz daha bakarsan ıyı olur ama suanda fena durmuyo ellerıne saglık Genişletmek için tıkla ... daha ilk defa böyle bi çalışma yaptım yani ateş nasıl çıkar diye düşünmedim sadece ateş çıksın yeter demiştim yorumunuz için çok saolun.. pLayer1_mtn' Alıntı: Seninki şimdilik sigara yakabilir sadece ama ilerde düşüneyim Genişletmek için tıkla ... sigara yaksa yine iyi bence kendini yakmasında ucurum22' Alıntı: Acayip göz yoruyor arkadasım. Genişletmek için tıkla ... haklısın diğer çalışmalarımda bu sözlerinizi değerlendireceğim..teşekkürler.. hedele' Alıntı: Yavaş bir ateş püskürtmesi yapıyor olsada emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim.. bebek bi dragon olduğu için daha nefesi tam yetmiyor olabilir
escoder' Alıntı: yanı ınceden kalına gıtmesı gerekıyo ats ona bıraz daha bakarsan ıyı olur ama suanda fena durmuyo ellerıne saglık Genişletmek için tıkla ... daha ilk defa böyle bi çalışma yaptım yani ateş nasıl çıkar diye düşünmedim sadece ateş çıksın yeter demiştim yorumunuz için çok saolun.. pLayer1_mtn' Alıntı: Seninki şimdilik sigara yakabilir sadece ama ilerde düşüneyim Genişletmek için tıkla ... sigara yaksa yine iyi bence kendini yakmasında ucurum22' Alıntı: Acayip göz yoruyor arkadasım. Genişletmek için tıkla ... haklısın diğer çalışmalarımda bu sözlerinizi değerlendireceğim..teşekkürler.. hedele' Alıntı: Yavaş bir ateş püskürtmesi yapıyor olsada emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim.. bebek bi dragon olduğu için daha nefesi tam yetmiyor olabilir