Neler yeni

Alkaya Elektronik Gazete Arası Broşür Calışması

Benzer konular

buraktanin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.iphotobucket.net
Kardeşim öncelikle eline sağlık iyi olmuş ufak hatalar var sadece okadar, mesela "Bayrama Şeker Gibi" ve "Özel Fırsatar" yazılarında hizalama sorunu hemen göze çarpıyor ve rahatsız ediyor.Diğer sorunda ürünlerin üzerine koyduğun stickerlar dağınık ve rastgele koyulmuş hepsi aynı yönde ve tarafta dursaydı çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum birde öyle dene istersen.Fikir ve yerleşimde bir sorun yok tekrar eline sağlık.

yemreyarici

🌱Yeni Üye🌱
Kardeşim öncelikle eline sağlık iyi olmuş ufak hatalar var sadece okadar, mesela "Bayrama Şeker Gibi" ve "Özel Fırsatar" yazılarında hizalama sorunu hemen göze çarpıyor ve rahatsız ediyor.Diğer sorunda ürünlerin üzerine koyduğun stickerlar dağınık ve rastgele koyulmuş hepsi aynı yönde ve tarafta dursaydı çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum birde öyle dene istersen.Fikir ve yerleşimde bir sorun yok tekrar eline sağlık.

arkadaşım yorumların için tessekkur ederim bu insert dağıtıldı zaman gazetesinin arasında yani değişiklik yapsam da olmaz artık ve gelelim senin değiştir dedğin seyler stickerları ilk basta hepsi aynı boyda ve hizalı yapmıstım ancak musteri ole olmamasını istedi bnde dağınık sekilde denedim ilk sayfadaki slogan hatalı maalesef biliyorum hizalamam gerkirdi aceley geldi :S

buraktanin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.iphotobucket.net
Anladım kardeşim, müşterilerin böyle ustaymış gibi herşeye karışmalarından bende gıcık oluyorum "Al kardeşim çok iyi biliyorsan sen yap bana niye yaptırıyorsun" dememek için zor tutuyorum kendimi.

yemreyarici

🌱Yeni Üye🌱
Anladım kardeşim, müşterilerin böyle ustaymış gibi herşeye karışmalarından bende gıcık oluyorum "Al kardeşim çok iyi biliyorsan sen yap bana niye yaptırıyorsun" dememek için zor tutuyorum kendimi.

Haklısımn cok gıcık bi durum ama elde yapcak bişey yok :)

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Gerçi iş basılmış gitmiş ama benim ilk dikkatimi çeken şey,çanak antendeki dekupe sorunu oldu
Emeğine Sağlık Kolay Gelsin.

ayşe özmen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logosunun çizimi bana ait olmakla birlikte emeğiniz için elinize sağlık diyeceğim... iyi çalışmalar :)