Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

AlterNatif Düşünceler Çalışma.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
zekisin vesselam sözüm sana değil kapiş kelimesi köpeklere kullanılır benim bildiğimde o yüzden tepkim ondan

Hmm bak ben bilmiyordum ben anladın mı çaktın mı vaziyeti olarak biliyordum. :D

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
1-Beğenmedim(sırf beğenmeyen beğenmediğini söylesin dediğin için ama asıl yazış sebebim alttaki yazılar)

2-
ağzını yüzünü dağıtırım işte o zaman :D salon kadını çizgimden çıkartmayın beni isterseniz
bu sözü en son 4-5 ay önce duymuştum. Ki logodaki gökkuşağı ve portolozun konuya dahil olması ile birlikte
sözün geldiği yer konusundaki anılarım canlandı. Şaşırdım. Ne ayak :p

ßy_folkonsa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Portoloz haklı paşa uzun lafa gerek yok kısaca olmaz ...

uzun laf yapacak tecrüben varmıydı dedeciğim senin? varsa biz bilmiyoruzda göremedik yani yıllardır..

kardeşm kendi bilginizi gizlemeyin varsa paylaşın ki bizde öğrenelim birşeyler.
ha eğer yoksa post kasmak amacıyla buralardaysanız birşey dememize gerek kalmıyor.kolay gelsin.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
uzun laf yapacak tecrüben varmıydı dedeciğim senin? varsa biz bilmiyoruzda göremedik yani yıllardır..

kardeşm kendi bilginizi gizlemeyin varsa paylaşın ki bizde öğrenelim birşeyler.
ha eğer yoksa post kasmak amacıyla buralardaysanız birşey dememize gerek kalmıyor.kolay gelsin.
Uzun söze gerek dediğim gibi, SANANE ? ...

ademildec

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.panelcim.com
Sen Buna Balta mı Diyorsun.. Benim Kardeşim Bir Konu Açmıştı oradaki Tarışmayı Siyaset Meydanında görmemişsindir..Zannedersin ki Kainatın En zeki adamları burda : ) Ama Logoyu Bende beğenmedim.:D

Safa Bugra Cil

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sen Buna Balta mı Diyorsun.. Benim Kardeşim Bir Konu Açmıştı oradaki Tarışmayı Siyaset Meydanında görmemişsindir..Zannedersin ki Kainatın En zeki adamları burda : ) Ama Logoyu Bende beğenmedim.:D

Ben logoyu geçtim yorumlar logodan daha heycanlı :D