Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

altın ağacı

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
179893_494840289774_768384774_6269928_943939_n.jpg

İlk yaptığım zaman "acaba çok mu curcuna?" demiştim ama güzel tepkiler aldı iş bitiminde.Dergi reklamında ve flayerda kullanıldı.

Benzer konular

ebru yavaş

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok güzel olmuş ellerine sağlık corelide olsaydı keşke :p

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Corel'den hiiiç anlamıyorum :p Aslında eksiklik kabul, piyasada oldukça yaygın çünkü. Illustrator ve Photoshop ürünü. Teşekkür ederim.

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Oldukça hoş olmuş, bana kalırsa da biraz curcuna var, küçük dalların fazlalığı ve uçlardaki kıvrımlar buna sebebp olmuş, belki sadeleşebilir. Tepkiler iyiyse iyidir :)
Elien sağlık.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Oldukça hoş olmuş, bana kalırsa da biraz curcuna var, küçük dalların fazlalığı ve uçlardaki kıvrımlar buna sebebp olmuş, belki sadeleşebilir. Tepkiler iyiyse iyidir :)
Elien sağlık.

Teşekkür ederim, kullanımların üzerinden biraz zaman geçti açıkçası. Farklı bir ağaçta da aynı uygulamayı yaptım sizinle aynı düşündüğüm için. Bu sevildi, sanırım daha neşeli kalıyor diğerine göre... korkarım sadece bu var şu anda.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
bende tam tersi illustrator kullanırken çok zorlanıyorum. Bana mı öyle geliyor yoksa corel daha mı özgür çalışma sahasına sahip anlamadım. Sonuç olarak ikisinide kullanmaktayım ama corel bana hep daha çekici geldi. Tek sorunu renkler ama x5 te çözülmüş gibi.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
bende tam tersi illustrator kullanırken çok zorlanıyorum. Bana mı öyle geliyor yoksa corel daha mı özgür çalışma sahasına sahip anlamadım. Sonuç olarak ikisinide kullanmaktayım ama corel bana hep daha çekici geldi. Tek sorunu renkler ama x5 te çözülmüş gibi.

Her yiğit ve onların yoğurt yiyişleri :D ben programı çok önemsemeyenlerdenim herkes alıştığı ile gidiyor ve en iyisi bildiğin yoldur:angel: