Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Savaş aletlerinden anlamam ama Kılıcın ucu neden küt anlamadım.Kılıçta derinlik yok.Kıyafettde hiç detay yok .Ten renginide çok bana göre çok kırmızı çalışıyorsun. Diyeceksinki hiçmi iyi bir yeri yok Ama yinede güzel çalışma
Savaş aletlerinden anlamam ama Kılıcın ucu neden küt anlamadım.Kılıçta derinlik yok.Kıyafettde hiç detay yok .Ten renginide çok bana göre çok kırmızı çalışıyorsun. Diyeceksinki hiçmi iyi bir yeri yok Ama yinede güzel çalışma
kılıcın orjinali böyle değildi samuray kılıcı tarzındaydı daha ince eğimli ve sivriydi. ama bu tarz kılıçlarda var. kılıcın tasarımı tamamen bana ait. önerilerin önemli teşekkürler. iyi çalışmalar.
hazır brush kullanılmamıştır. fotoğraf referans alınarak yeniden oluşturulmuştur. yukarıda da belirttiğim gibi bazı kısımların tasarımı tamamen refarans dışı ve bana özgüdür. saygılar iyi çalışmalar.
Kılıç altın ise altın dokusunu görünümünü daha iyi verebilirdin,kıyafetide blurluk yüzünden anlaşılması zor oluyor bunların dışında yandan duruş olarak baş ve gözler başarılı olmuş, kılıcın sahibide sana benzemiş sanırım Eline sağlık kolay gelsin
İlk önce çalışmanız çok hoşuma gitti, bunu söylemek isterim... Ama çalışmadaki sorunlar hakkında arkadaşların fikirlerine katılıyorum... Ellerinize sağlık, İyi çalışmalar...
Kılıç altın ise altın dokusunu görünümünü daha iyi verebilirdin,kıyafetide blurluk yüzünden anlaşılması zor oluyor bunların dışında yandan duruş olarak baş ve gözler başarılı olmuş, kılıcın sahibide sana benzemiş sanırım Eline sağlık kolay gelsin
kıyafet çalışmam gerekiyor gölge ışık ve tonlamada surat kadar başarılı değilim. kılıç ttamamen deneme yanılma yöntemiyle ortaya çıktı . biraz bana benziyor :rofl: teşekkürler yorum için. iyi çalışmalar
İlk önce çalışmanız çok hoşuma gitti, bunu söylemek isterim... Ama çalışmadaki sorunlar hakkında arkadaşların fikirlerine katılıyorum... Ellerinize sağlık, İyi çalışmalar...
teşekkürler yorumun için ama . kılıc konusunda eksiklerim olduğu doğrudur ama .kötü olma gerekçelerinide belirtseydin daha başarılı bir yorum olabilirdi ama çizimlere de fikirlere de saygı duyulmal. iyi çalışmalar.