Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
göztepe kanpüsü oldugunu cok ıyı bılıyorum güzel sanatlar bölümü orda bu arada bende marmara ünivin'de 4 yıllığı ordan bitirmek istiyorum. dersler nasıl bölüm'deki hocalar öğrenci üstünde duruyor mu. az bilgi verirmisin ?
ben göztepe kampüsündeyim doğru bildin ama grafik bölümünde değil matbaadayım ve 2 yıllık okuyorum geçen sene yetenek sınavlarını kazanamadım dikey geçişle geçtim. güzel sanatlar acıbadem kampüsünde senin 4 yıllığa tamamlaman için dgs ye girmen gerekiyor bildiğim kadarıyla. bende bu sene giricem 4 yıllığa tamamlamak için. grafik için gene çizim istiyorlar diye biliyorum
dgs girildigini biliyorum, dgs girdim ama devlet ünivleri gelmiyordu yine özel okumak istemedim.tşk bilgilendirdiğin icin.cay konusunda ısrarcıyım icmezmısın cayımı
peki ben gider icerim.dgs kolay biraz calışırsan iyi ouan cıkarırsın. zaten özel okuma derim ben pekte faydasını görmedim neyse ben caya gittim görüsürüz. altaki bir soru sor arkadaşlara