Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Alttaki (sonraki) üyeye soru sor

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
(Yaşınızın olgun olduğunu düşünürsek, bu farketme biraz geç olmuş sanıyorum :) ama kabul görme mevzuunda endişeniz olmasın..)

Eğlenceli ve öğretici sadece bir kısmı tabi, pandoranın kutusu gibidir grafikerler.net istediğin herşeyi bulabilirsin içinde ama bu değerli şeye sadece sen sahip olmak istersin. Aslında işin özüde burda, siz paylaşın tabiki bize bakmayın :):):)

Arayıpta bulamadığın şey?

twist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arayıpta bulamadım demek sadece tembeller için geçerli olsa gerek.. aklımıza gelen bir şeyi gerçekten arıyorsak onu bulduk demektir...

-- yemekten sonra ilk yaptığın şey nedir ?

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Şükretmek..

Diyelim eşiniz hamile ve canı Pitaya çekti ne yaparsınız? :D

twist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:)))) yapılacak en iyi iş; " bak yavrum bak güzelim sen onu yersen sonra içinde kaktüs çıkar" diyerek kendimi bu zahmetli işten kurtarmaya çalışırım.. ha yandaki manavda satılıyorsa sorun yok gider alırız..

sevgililer gününde sevgiliniz ( eşiniz) kırmızı bulamadığı için sarıgül alıp gelse ne yaparsınız..?

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Ağzımı bükerek "Bunada şükür" derim :D

Erkekler özel günlerden neden korkar?

AydinReklam52

Acemi Tasarımcı
Merhaba ben corel drawx5i yeni öğreniyorumda Hazırladığımız bi tasarımı resim olarak nasıl atbilirim ? yardımcı olursanız sevinirim :)

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Korkanlara sormak gerek =)

Kadınlar alısveristen neden bu kadar hoslanır ?

twist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kim demiş erkekler özel günlerden korkar diye... :) sıkıyosa teker teker gelin; ey yeni yıl, evlilik günü , doğum günü, nişan günü, ilk tanışma günü, sevgililer günü, çocuk bugün yürümeye başladı günü, "geçen yıl bugün ne güzeldi dimi" günü, anneler günü, öğretmenler günü, kadınlar günü, vs. vs. vs. :)

-- sevgilinin alacağı en güzel hediye ne olabilir..

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Korkanlara sormak gerek =)

Kadınlar alısveristen neden bu kadar hoslanır ?

Bunalımdan çıkmanın tek zevkli yolu olduğundan sanırım :) ama belirteyim ki kadınlar kendi kazandığı parayı harcamaktan pek keyif almaz :D

kim demiş erkekler özel günlerden korkar diye... :) sıkıyosa teker teker gelin; ey yeni yıl, evlilik günü , doğum günü, nişan günü, ilk tanışma günü, sevgililer günü, çocuk bugün yürümeye başladı günü, "geçen yıl bugün ne güzeldi dimi" günü, anneler günü, öğretmenler günü, kadınlar günü, vs. vs. vs. :)

-- sevgilinin alacağı en güzel hediye ne olabilir..

(Yiğitliğede toz kondurmuyosunuz hani :) )

Aston Martin harika bir hediye olurdu hani gücü kuvveti yetseydi :emo1:

Aldığın en pahalı hediye, mümkünse fiyatıyla beraber?

Son düzenleme:

twist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
vakti zamanında motorola cep telefonu.. hani şu kapaklı olup piyasaya ilk çıktığında milletin waav dediği şey.. birkaç maaşım kadardı fiyatı...

-- bir günde ortalama kaç sms yazarsın ?

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
0.. sms e harcayacak vaktim yok direkt ararım :)

Şu yeni çıkan, çantana koysan sığmayan elinde tutsan absürt duran tabletlerden haberin vardır, sence iş görür mü?

twist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
olmamı :) apple firmasının ürettikleri harika cihazlar.. android işletim sitemi kullanan herbir işe yarayan güzel aletler... 1000 lira ortalama bir fiyatla satılıyor... yalnız piyasada benzer çok fazla PRC malı var ..

-- saatinin markası nedir ??

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Spor olan monentus, klasik olan swacth..

PRC iyi politika :) yutan var mıdır?

Son düzenleme:

twist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu konuda kendi adıma konuşmalıyım ben seve seve yerim PRC politikasını... çünkü bu çinliler ne istenirse o kalitede mal yapıyorlar... en kalite mağazaya gidip alacağın harika bir ayakkabıda bile PRC veya China etiketi görmek mümkün. yeterki menşei sağlam bir ürünün kalitesi iyi istensin.. aklımıza hep 1 milyoncular geldiği için biz çin malına kötü diyoruz.. gerektiğinde en kaliteli üretimi yapabiliyorlar.. şu anda kullanmakta olduğumuz pc lerde bile bir çekik gözlünün emeği var unutmayalım...

-- şu anda insanın içini kıpırdatan bir müzik paylaşılmış olabilirmi.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
(Toplumumuzda cin malı maalesef ö kaka olarak biliniyor, dediğiniz gibi milyoncular sağolsun. Zira sizinle aynı fikirdeyim. Ülkemizde satışı yapılan bir çok ürün yüksek kalitede çin de üretiliyor. Gerçi gümrüklerde çin malı denetimi artacak çıta yükseltilecek diye duydum. Ama bundan bihaberiz tabi, gerçi millette haklı, üstünde yazmıyor ki bu kaliteli şu kalitesiz diye :) )

Sanmıyorum, herkes harıl harıl çalışıyor :) sınav varmış :)

Kanlıca'nın yoğurdu olsa yermiydik? :)

twist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
üzerine birazcıkta pudra şekeri bile serpebiliriz. :) tabii öyle al gel yiyelim abi türünde değilde oraya gidip yemek boğazdan geçen gemileri izlemekte varsa işin içinde diyeceğim tek şey haydi arkadaşlar toplanın gidiyoruzzz...

-- yoğurttan bir saat sonra sahlep içilse bünye bu kadar şevkati kaldırabilirmi..?

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
:D:D:D
Bünye kaldırır da patronların kaldıramayacağı kesin :D
Yoğurdu yedik mi, "Hadi millet dağılın herkes ait olduğu yere" demek lazım :D:D

Patronunun en dayanılmaz tavrı ?

twist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bütün patronlar babacan bütün çalışanlar anarşist ruhlu olduğundanmıdır nedir patronlar melek olsa kanadı çarpar rahatsız eder biz anarşistleri :))

-- çalıştığınız yerde patronmusunuz.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
(Valla sizin anarşist olduğunuzdan pek emin değilim, daha çok melek gibi göründünüz bana :D)

Yeri geliyor anarşist oluyorum, yeri geliyor melek :D

Patronluğu tek kelimede anlatsan mesela..? :D