Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Immmm sanırım hiç prensibim yok Aaaaaaa bu çok kötü Hatta prensimde yok aksjghakslghaksjg neyse öhümmm Yani düşündümde bişey bulamadım Ben gelişi güzel yaşıyorum hayatı ( burnum uzadı sanki )
Bugün seni anlatacak bir renk olsa hangi renk olurdu ?
Ufff hemde çok Hatta çok berbat bi anım bile var. Çelik çomak oynarken oynayan kişinin yanında duruyodum ben, bu arada erkek tebi Kolunu arkaya doğru götürmesiyle elindeki sopa kaşımın üzerine çok sert değmişti ve ben 4 gün kendime gelememiştim Çok üzülmüştü tebi çocuk ama şuan yüzümde tebessüm oluşturdu. Aklıma getirdiğin için teşekkür ederim.
Anılarını düşünüp ağladığın yada güldüğün oldu mu hiç ?
(Ah ben olucaktım ki orda o çocuğu çomak kıvamına sokardım garanti Bende erkeklerin bacaklarına doğru fırlatırdım hahaha acıdan kıvranırlardı ama toz kondurmazlardı tabi hahaha çok keyifliydi ya, off debreşti anılar )
Evet kuzu bazen kederleniyorum ama himen sıyrılıp keyifli anılarıma odaklanıyorum