Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adamın biri çevresindekilerle sürekli kavga halindeymiş sebepli sebepsiz kavga çıkarıp köydekilerin çoğuyla küs duruma düşmüş. Babası bakmış olacak gibi değil oğluna bir tahta ve bir avuç çivi vererek demişki bak oğlum her kavga ettiğinde veya birinin kalbini kırdığında bu çivilerden birini tahtaya çak, adam babasının sözünü dinlemiş ama zamanla tahtada çivi çakacak yer bulamamaya başlamış o zaman hatasını anlayıp babasının yanına gitmiş babası O'na şimdi demiş hata yaptığın insandan özür dile ve tahtadan bir çivi sök demiş. Adam teker teker çivileri sökmeye başlamış ve zamanla tahtada hiç çivi kalmamış. Tüm çiviler bitince babasının yanına gidip baba bak artık ben iyi bir insan oldum tahtada hiç çivi kalmadı der babası tahtayı gösterip ne görüyorsun diye sorar adamboş bir tahta der babası ise tahta ve üzeri çivi delikleriyle dolu. İşte oğlum hayatta böyledir der insanların kalbini kırdıktan sonra özür dileyebilirsin bu çiviyi söker ama izleri kalır demiş ...
Yoruldum ama sanırım bir çayı hakettim değil mi? (çok rüşvetçi oldum bu sıralar) ...