Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En bariz örneklerinden biri: havadan sudan bahsederken arada bir şeyler anlatır ve unutur sonra sen "......." demiştin dediğin zaman yok ben demem, ben yapmam vs vs. gerisi palavra kendisi ne konuştuğunu unutur ama seni hiç bir şey bilmiyorsun farzeder ...
Kaçamak cevaplara hangi durumlarda başvurursunuz? ...
İleride gözlerinin derecesinin büyümesini istemiyorsan bence takmalısın. Bende 0.75 le başladım 1 sene kullanmadım , sonuç 3.50 oldu iki gözde. Bir doktora başvura bilirsin baş ağrısı yapıyor şeklinde.
Elinde kapalı bir baston şemsiye var, yolda yürüyosun, yanından geçen hoş bi adamın kemerine takıldı öhüm Adam farkında değil sende usuldan takip ediyosun ne yapıcanı düşünüyosun, ne yaparsın?
Elinde kapalı bir baston şemsiye var, yolda yürüyosun, yanından geçen hoş bi adamın kemerine takıldı öhüm Adam farkında değil sende usuldan takip ediyosun ne yapıcanı düşünüyosun, ne yaparsın?
Çok konuşmak, laf geçirmek, sürekli gülmek aaa yok o değildi pardon eeeee ona buna sataşmak, çabuk sinirlenmek, birilerini takip edip rahatsız etmek olmadı taciz etmek vs. vs. uzar bebeğim boşver bunları sen
Seni şuan feci sopalamak istiyorum acaba faydası olur mu?