Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dinlerim ama sanatçıdan çok şarkı seçerim. Her sanatçının bazı şarkılarını dinlerim ... Şarkı dinlerken arada gçen zamanı hatırlayamadın oluyor mu? ...
Eğer çok ciddi kırılıp küsmüşsem benim için o insan bitiyor, kızgınlığıma çare bulurumda kırgınlığıma bulamıyorum. Sorunun cevabına geliyorum sanırım 1 kaç dakika. Şartlara ve duruma göre biraz değişir bu.
Oyun oynarken aslında boş bişey yaptığımı düşünüyorum, ve okurken aslında boş gözlerle okuyorum. Ve soru düşünmek için kafamı yoruyorum sonra soru bulamıyorum, soru sormasam ne olur diye soruyorum ? (Bu durum aşırı uzayacak gibi. Saçmalamada tavan yaptım )
Vakite kurşun sıkamadığımız için oluyor bu durum. Adına boşuna vakit öldürmek demiyorlar biz zamanı öldürüyoruz intikam olarak O'da bizi yaralıyor... Soru bulamadığın zaman aynı soruyu tekrar sormayı denedin mi? ... (Sana sorulan soruyu alttakine...)
Denemedim, meraklı olmak konusunda çocukları bile geçmiş durumdayım... "Bu sıralar" sözünü ne zaman geride bırakmayı düşünüyorsun ? Yetmez mi sence??? ...