Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şöyle: Çok yiyen birini (babam) seyrediyorsun O yiyor sen doyuyorsun bu kadar basit ... Karpuz kabuklarını denize atmıyorsundur umarım, yüzme mevsiminin geldiğini anlatacak başka yollarda var mıdır? ...
"Sallandıracaksın bunları meydanda bak bir daha yapıyorlar mı?" Eskiden bu tür olaylar için böyle söylenirdi ... Temizlik konusunda ne kadar titizsiniz? ...
"Özen" göstermeyi pek anlayamam ama kısa ve temiz olmaları yeterli. Normal bir erkek manikür yaptırmaz zaten ... Sahneye çıkmak gibi bir hayaliniz oldu mu? ...
Böcekler üzerinde ihtisas yapmak isterdim ki yaradılışlarına akıl sır erdirmek mümkün değil ... Deniz olmayan bir yerde oturmak zorunda kalsaydınız hayata mutlu devam edebilir miydiniz? ...
Böcekler üzerinde ihtisas yapmak isterdim ki yaradılışlarına akıl sır erdirmek mümkün değil ... Deniz olmayan bir yerde oturmak zorunda kalsaydınız hayata mutlu devam edebilir miydiniz? ...
Ba ba ba Deniz olmayan bir yerde oturmak zorunda kalsaydınız mı? Herkes deniz olan bir yerde mi oturuyormuş? Ben oturmuyorum mesela, hayata mutlu devam ediyorum.Edebilirim yani