Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
(150'yi ben basmadım araba bastı Otobanda kullanıyordum) Motoru arabadan daha fazla kullandım, motor arabadan daha eğlenceli ... En son şehirden, teknolojiden uzak bir tatile ne zaman gittin? ...
vaay bu soruyu bekliyordum bende... şu an en büyük sorunum para aynı zamanda bir iş bulmalıyım... alttaki arkadaş, senin hayatta en çok istediğin şey nedir??
Şuan için acayip dengesiz Sabah 5 de yatıp 3-4 saat sonra zombi gibi ayağa dikiliyorum... Şuan mağdurum hakim bey Şuanki yaşam düzenim iş ilanlarına göz gezdirip, arada bi çizim yapıp bloga yazılar yazmak
Resmi daire derken resmi daire çeşit çeşit. Bir arkadaşla bir keresinde 2-3 gün civarı resmi dairede bir çalışma yapmıştık. Benim bütün gün görüp şahit olduğum şuydu ki, resmi daire çalışanlarından memur bir bayan sabah 9 akşam 4 arası mesaisinde sadece bir, evet sadece 1 adet a4 kağıdına bir dilekçe yazarak günü bitirmişti. Ve günün kalanında anlatacak hiçbir şey yapmamıştı.