Sıcak olduğu için ;) Hayırdır düğün mü var? :)
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,622 Tepkime puanı 195 2 Ağu 2013 #16,841 Sıcak olduğu için Hayırdır düğün mü var?
R raziel_ms 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 24 Tem 2008 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 Yaş 37 2 Ağu 2013 #16,842 evet 26 ekimde =) aşağıda ki üye sizin hayırlı mevzularınız var mı acaba ?
ZxxxE 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 2,395 Tepkime puanı 40 5 Ağu 2013 #16,843 Benim bütün mevzular hayırlı zaten. Hep aynı cevabı alıyorum "HAYIR" ... Takvimden tarihler değişince bayram olur mu? ...
Benim bütün mevzular hayırlı zaten. Hep aynı cevabı alıyorum "HAYIR" ... Takvimden tarihler değişince bayram olur mu? ...
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,622 Tepkime puanı 195 5 Ağu 2013 #16,844 Her hayırda bi hayır vardır diyelim Valla o niyete göre değişir deliye hergün bayram mesela elinin yanında duran çikolatayı yesen ne olur? yemesen ne olur? hadi bakim
Her hayırda bi hayır vardır diyelim Valla o niyete göre değişir deliye hergün bayram mesela elinin yanında duran çikolatayı yesen ne olur? yemesen ne olur? hadi bakim
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 5 Ağu 2013 #16,845 Value' Alıntı: Her hayırda bi hayır vardır diyelim Valla o niyete göre değişir deliye hergün bayram mesela elinin yanında duran çikolatayı yesen ne olur? yemesen ne olur? hadi bakim Genişletmek için tıkla ... yesem pişman olurum, yemesem yine pişman olurum. aklın yolu her zaman bir midir?
Value' Alıntı: Her hayırda bi hayır vardır diyelim Valla o niyete göre değişir deliye hergün bayram mesela elinin yanında duran çikolatayı yesen ne olur? yemesen ne olur? hadi bakim Genişletmek için tıkla ... yesem pişman olurum, yemesem yine pişman olurum. aklın yolu her zaman bir midir?
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,622 Tepkime puanı 195 5 Ağu 2013 #16,846 Giriş bir olsada gelişmede ayrılıklar olabilir ama sonuca bakmakta fayda var zira ortak noktaya ulaşılabilir, yani ivet Orası muş diyelim yoluda yokuş giden gelmiyomuş ne iş?
Giriş bir olsada gelişmede ayrılıklar olabilir ama sonuca bakmakta fayda var zira ortak noktaya ulaşılabilir, yani ivet Orası muş diyelim yoluda yokuş giden gelmiyomuş ne iş?
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 5 Ağu 2013 #16,847 Value' Alıntı: Giriş bir olsada gelişmede ayrılıklar olabilir ama sonuca bakmakta fayda var zira ortak noktaya ulaşılabilir, yani ivet Orası muş diyelim yoluda yokuş giden gelmiyomuş ne iş? Genişletmek için tıkla ... Her gelene: "Tren gelir hoş gelir Ley ley limi limi ley Odaları boş gelir Mini mini güzel gel bize Duydum yar bize gelmiş Ley ley limi limi ley Sefa gelir hoş gelir Mini mini güzel gel bize..." demişler. Eeeee haliyle gidenin geri gelesi gelmiyormuş. Eski sarımsakları hala saklıyor musun?
Value' Alıntı: Giriş bir olsada gelişmede ayrılıklar olabilir ama sonuca bakmakta fayda var zira ortak noktaya ulaşılabilir, yani ivet Orası muş diyelim yoluda yokuş giden gelmiyomuş ne iş? Genişletmek için tıkla ... Her gelene: "Tren gelir hoş gelir Ley ley limi limi ley Odaları boş gelir Mini mini güzel gel bize Duydum yar bize gelmiş Ley ley limi limi ley Sefa gelir hoş gelir Mini mini güzel gel bize..." demişler. Eeeee haliyle gidenin geri gelesi gelmiyormuş. Eski sarımsakları hala saklıyor musun?
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,622 Tepkime puanı 195 5 Ağu 2013 #16,848 sarımsak kötülükleri savar dolayısıyla saklamakta fayda var özellikle kapılara ve pencerelere asılarak tüketilmeli akserde kime mektup gönderdin ki sen?
sarımsak kötülükleri savar dolayısıyla saklamakta fayda var özellikle kapılara ve pencerelere asılarak tüketilmeli akserde kime mektup gönderdin ki sen?
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 5 Ağu 2013 #16,849 Value' Alıntı: sarımsak kötülükleri savar dolayısıyla saklamakta fayda var özellikle kapılara ve pencerelere asılarak tüketilmeli akserde kime mektup gönderdin ki sen? Genişletmek için tıkla ... Kırmızı başlıklı kıza ama zamanında ulaşmamış. hiç uzaylı gördün mü? (aynadaki hariç)
Value' Alıntı: sarımsak kötülükleri savar dolayısıyla saklamakta fayda var özellikle kapılara ve pencerelere asılarak tüketilmeli akserde kime mektup gönderdin ki sen? Genişletmek için tıkla ... Kırmızı başlıklı kıza ama zamanında ulaşmamış. hiç uzaylı gördün mü? (aynadaki hariç)
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,622 Tepkime puanı 195 5 Ağu 2013 #16,850 ahahaha evet şuan bizzat diyalog halindeyim kendisiyle birazdan antenlerini incelicim ama hissettirmeden Burdan fizana kaç km dir sence
ahahaha evet şuan bizzat diyalog halindeyim kendisiyle birazdan antenlerini incelicim ama hissettirmeden Burdan fizana kaç km dir sence
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 5 Ağu 2013 #16,851 Value' Alıntı: ahahaha evet şuan bizzat diyalog halindeyim kendisiyle birazdan antenlerini incelicim ama hissettirmeden Burdan fizana kaç km dir sence Genişletmek için tıkla ... bir ömür uzaklıkta. (ama senin için ışık hızı ölçümü şart) sence bu oyunda alttaki üye mi şanslı yoksa üstteki mi?
Value' Alıntı: ahahaha evet şuan bizzat diyalog halindeyim kendisiyle birazdan antenlerini incelicim ama hissettirmeden Burdan fizana kaç km dir sence Genişletmek için tıkla ... bir ömür uzaklıkta. (ama senin için ışık hızı ölçümü şart) sence bu oyunda alttaki üye mi şanslı yoksa üstteki mi?
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,622 Tepkime puanı 195 5 Ağu 2013 #16,852 Kişiye göre değişiklik gösteren bi durum, ben şahsen üstte olmayı tercih ederim Işık hızı ölcerim ol desem olur musun?
Kişiye göre değişiklik gösteren bi durum, ben şahsen üstte olmayı tercih ederim Işık hızı ölcerim ol desem olur musun?
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 5 Ağu 2013 #16,853 Value' Alıntı: Kişiye göre değişiklik gösteren bi durum, ben şahsen üstte olmayı tercih ederim Işık hızı ölcerim ol desem olur musun? Genişletmek için tıkla ... emir altında çalışmayı sevmem bilirsin. görünmez olmak ister miydin?
Value' Alıntı: Kişiye göre değişiklik gösteren bi durum, ben şahsen üstte olmayı tercih ederim Işık hızı ölcerim ol desem olur musun? Genişletmek için tıkla ... emir altında çalışmayı sevmem bilirsin. görünmez olmak ister miydin?
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,622 Tepkime puanı 195 5 Ağu 2013 #16,854 Arada bir olmuyor değilim hani Biri seni izlese, gözünü kırpmadan yukarıdan aşağıya süzse rahatsız olur musun?
Arada bir olmuyor değilim hani Biri seni izlese, gözünü kırpmadan yukarıdan aşağıya süzse rahatsız olur musun?
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 5 Ağu 2013 #16,855 Value' Alıntı: Arada bir olmuyor değilim hani Biri seni izlese, gözünü kırpmadan yukarıdan aşağıya süzse rahatsız olur musun? Genişletmek için tıkla ... olurum tabi... şu an yağmur yağsa sokağa atar mısın kendini?
Value' Alıntı: Arada bir olmuyor değilim hani Biri seni izlese, gözünü kırpmadan yukarıdan aşağıya süzse rahatsız olur musun? Genişletmek için tıkla ... olurum tabi... şu an yağmur yağsa sokağa atar mısın kendini?
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,622 Tepkime puanı 195 5 Ağu 2013 #16,856 Atarım.. Üzgün olduğunda yanında olmasını istediğin kişi?
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 5 Ağu 2013 #16,857 Value' Alıntı: Atarım.. Üzgün olduğunda yanında olmasını istediğin kişi? Genişletmek için tıkla ... içimdeki ben. sence bugün biter mi?
Value' Alıntı: Atarım.. Üzgün olduğunda yanında olmasını istediğin kişi? Genişletmek için tıkla ... içimdeki ben. sence bugün biter mi?
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,622 Tepkime puanı 195 5 Ağu 2013 #16,858 (o İçindeki seni bir ara gönder bana bişiy söylicem ) az kaldı biraz daha sık dişini Eve gittiğinde yorgunluğunu nasıl atarsın?
(o İçindeki seni bir ara gönder bana bişiy söylicem ) az kaldı biraz daha sık dişini Eve gittiğinde yorgunluğunu nasıl atarsın?
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 5 Ağu 2013 #16,859 Value' Alıntı: (o İçindeki seni bir ara gönder bana bişiy söylicem ) az kaldı biraz daha sık dişini Eve gittiğinde yorgunluğunu nasıl atarsın? Genişletmek için tıkla ... eve giderken otobüste uyuyarak. bayramda şeker toplamaya çıkacak mısın?
Value' Alıntı: (o İçindeki seni bir ara gönder bana bişiy söylicem ) az kaldı biraz daha sık dişini Eve gittiğinde yorgunluğunu nasıl atarsın? Genişletmek için tıkla ... eve giderken otobüste uyuyarak. bayramda şeker toplamaya çıkacak mısın?
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,622 Tepkime puanı 195 5 Ağu 2013 #16,860 ahaha evet senide çağırayım mı Veletken bayramlarda yaptığın bi haylazlık vardır kesin anlatır mısın bitane
ahaha evet senide çağırayım mı Veletken bayramlarda yaptığın bi haylazlık vardır kesin anlatır mısın bitane