Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar ben corel i ilk yüklettiğimde son sürümü yani 19 versiyonunu yüklemişlerdi ama dün bi sorun oldu ve onu sildirip x7 yi yüklettirdim ama 19 da yaptığım çalışmaları çeviremiyorum yardım edin lütfen
Arkadaşlar ben cs6'da serbest dönüştürme yaparken bir sorun yaşıyorum. Resmi Ucundan tutup küçülttüğüm zaman, kırmızı transparan bir alan oluyor. Sebebi nedir?
Ben Google dan aldım aylık 100TL www . tc3dgraphicdesign . com >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Alttaki, göz kapağının iç kısmına hiç meyve bıçağı saklamak aklından geçti mi?
Ben Google dan aldım aylık 100TL www . tc3dgraphicdesign . com >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Alttaki, göz kapağının iç kısmına hiç meyve bıçağı saklamak aklından geçti mi?
Balıklar su altında yaşadıkları için, onların sürekli "ıslak" bir ortamda bulunmaları, bu hissin oluşmasını engeller. Balıkların derileri sürekli olarak su ile temas halinde olduğu için, onlar "ıslaklık" hissini tıpkı bizim hava hissettiğimiz gibi normal ve sürekli bir durum olarak algılarlar. Yani, balıklar için su altında olmak, bizim için hava altında olmak gibidir. Bu yüzden, balıkların "ıslak" hissettiğini söylemek doğru olmayabilir