Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Amatör Çalışmam , Mühebet Habis

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
43906601.jpg

Max-de daha 2 aylık falanım biraz insaflı eleştiri yapın :)

Benzer konular

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
3d için çok fazla bilgim olmadığı için pek bir şey söyleyemem ama fazla karanlık olmuş gibi geldi bana :)
Hapistaneye gelincede; fazla lüks :D
Ayrıca bildiğim kadarıyla mühebet diye değil ; mühebbet diye yazılıyor...
Ufak bir imla hatası olmuş :p
Paylaşım için teşekkürler
Saygılar

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Mühebet ne demektir?

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
mühebbet değil müebbet hapis dir doğrusu
Çalışma neden karanlık bu kadar ?

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ya siz gercekten kusursuzsunuz ya ,mühebbet düzeltiyorum

:S
Nasıl yani?Burası bir paylaşım sitesi; ayrıca kurallarımız gereği Türkçe' mizi doğru kullanmak ve korumak gerekli...
Bu kadar ters tepki vermenize gerek yoktu...
Paylaşımlarınızın devamını diliyorum
Saygılar

Mertkan TEKİN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Demir parmaklardan ışık süzülebilir içeri doğru, birazda karanlık olmuş..
Kullandığın render motoru ve ışıkları yazarsan daha ayrıntılı yorum yapılabilir.

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Demir parmaklardan ışık süzülebilir içeri doğru, birazda karanlık olmuş..
Kullandığın render motoru ve ışıkları yazarsan daha ayrıntılı yorum yapılabilir.

v-ray başlangıç

karanlık olmasını istedim

ışık süzmesi yaptım beğenmedim sildim :)

yazıların arasında nokta, virgül olmadığı için kusura bakma mertkan , türkçem iyi deil bu nedenle bu sitede paylaşım yapmam yasaklana bilir, adam gibi bişey yazamıyorum , :) fikirin için tşkler

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
ya siz gercekten kusursuzsunuz ya ,mühebbet düzeltiyorum

v-ray başlangıç

karanlık olmasını istedim

ışık süzmesi yaptım beğenmedim sildim :)

yazıların arasında nokta, virgül olmadığı için kusura bakma mertkan , türkçem iyi deil bu nedenle bu sitede paylaşım yapmam yasaklana bilir, adam gibi bişey yazamıyorum , :) fikirin için tşkler

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

19.Forum ortamında genel ahlak kurallarına aykırı, kişileri/kurumları küçük düşürücü, hakaret niteliğinde sözler kullanmak yasaktır.Size karşı böyle bir durum söz konusu ise kesinlikle foruma cevap yazarak tartışmaya sebep olmamanız gerekmektedir. Bu gibi durumları ihbar butonunu kullanarak forum yöneticilerine bildiriniz.)

29.Forum dili Türkçedir.

Burası Grafikerler.Net
Kişisel algılamadan Yorumlara karşılık verirseniz seviniriz.
Aksi taktirde artniyet arar gerekli işlemleri yapmak zorunda kalırız.
İyi forumlar.

SERAP BİRCAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
3-D programından anlamam ama 2 ay gibi bi zaman diliminden çıkan bence güsel bi çalışma ellerine sağlık tşkler;)

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
elinize sağlık.. modellerin tamamı size aitse eğer cidden baya yol katetmişsiniz diyebilirim..

ışık ve kaplamalar pek hoşuma gitmedi.. sizin tercihinizdir elbette.. elinize sağlık..

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
ben de sana tşk ederim, çalışmayla ilgili yorum yaptığın için, inşallah zamanla daha iyi işler çıkartırım, bu programı sizede tavsiye ederim çok eğlenceli bi program,en kısa zamanda
3d'ye başlayın bence ...

elinize sağlık.. modellerin tamamı size aitse eğer cidden baya yol katetmişsiniz diyebilirim..

ışık ve kaplamalar pek hoşuma gitmedi.. sizin tercihinizdir elbette.. elinize sağlık..

oooo arizetek :) sensiz olmazdı zaten , tşk ederim sen benim ilk başladığım zamandan beri yanımdasın saol, bazen sert bazen, teşvik edici olduğun için ayrıca tşk, bide gokpaşa arkadaşımız var, onunda hakkı ödenmez, bana iyi moral ve hırs verdiniz, allah eleştirileri esirgemesin :)

ne yalan söylim %90 bana ait biliyorsun modelleme ağırlıklı çalışıyorum devamlı, sonra ışıklara yüklenicem, tekrar yorumun için tşk

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
arkadaşlar çalışmayla ilgili sormak istediklerim var, bazı çalışmalarda rastlıyorum, bakınca hiç bir yerde ışık younluğu gözükmüyor , tüm mekan aynı ölçüde ışıklndırılıyor, bu nasıl olabilir,v-rayde , ışık koymadan render aldığımızda aynı etkiyi yapabiliyorum fakat ozamanda gölgeler çıkmıyor, ışık koyuncada patlama oluyor ? yardımlarınızı bekliyorum...

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
hiç v-ray kullanmadım ama mental ray'de ışık sıçramaları için GI (global illumination) modunu aktif etmen gerekiyor.. v-rayde de muhtemelen öyle bi seçenek vardır..

gerekli ayarları yaptıktan sonra ışığı mekanda dağıtıp karanlık kalan yerleri de aydınlatabilirsin..

xfreeboys

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hakikaten muhhabet hapisanesi olmuş sanki içeri gardiyanlar girip elemanla muhabbet edecekler havası var:D

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
:D vallahi ustam sen öyle diyorsan öyledir, biliyorsun max işinle uraşanların çelik gibi siniri olmalı :) bende de bolca sinir var :) yorumunuz için tşk

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Çok Karanlık Şimdi Ne Yorum Yapılabilir Kaplama,Model Detayı vs Göremeden.Yine de %90 Bana Ait Demişsin o da Bişey, Herşeyden Önce Güven Duymak Lazım Öyle Diyosan Öyledir :D

Vray de Işık Ayarlarıyla Oynayarak Gölgeli ve Hoş Işıklar Yakalayabilirsin. Hapishanede Işık Süzemeyeceği İçin Tepeye Target Light Ekleyip Ampul Aydınlatması Yapabilirsin. Birazcık Ayarlarını Kurcala Devamlı Ufak (test) Renderlar Al Derim. Gelişimini Görmek Güzel. Başarılar..

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Çok Karanlık Şimdi Ne Yorum Yapılabilir Kaplama,Model Detayı vs Göremeden.Yine de %90 Bana Ait Demişsin o da Bişey, Herşeyden Önce Güven Duymak Lazım Öyle Diyosan Öyledir :D

Vray de Işık Ayarlarıyla Oynayarak Gölgeli ve Hoş Işıklar Yakalayabilirsin. Hapishanede Işık Süzemeyeceği İçin Tepeye Target Light Ekleyip Ampul Aydınlatması Yapabilirsin. Birazcık Ayarlarını Kurcala Devamlı Ufak (test) Renderlar Al Derim. Gelişimini Görmek Güzel. Başarılar..

arkadaşım %90 benim modellerim diyorum ama , şöyle iza edeyim, küçük çaydanlık bardak vs. uraşmak istemedim, ayrıca tavsiyelerin için saol,
sormak istediğim bazı videolarda görüyorum, daha araştırmadım ama hazır sen konuya değinmişken sorayım, videolarda görüyorum, Render setup'dan test render seçiliyor, baktım bende öyle bişey yok, bu konuda bilgi verirmisiniz,