Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

amatör dergi reklamı ..yorumlarınızı bekliyorum

nob

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaslar amatör olarak yaptığım tasarımıma yorum yaparsanız sevinirim;)

11rs6.jpg

Benzer konular

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Yazı fontları tertibi düzeni , yazı fontlarının renkleri, ve diğer renkler hepsi birbirine karışmış çalışmaya bakınca kafam karıştı yazılar okunaklı ve anlaşılır değil Ayrıca bu dergi kapağı mı yoksa el ilanı mı ? . Ama ben amatörüm diyen bir insan için iyi bir iş =)

Saygılarımla. Grafikerler.net te kendinizi geliştirmeniz dileğiyle iyi günler...

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
nob paylaşımın için teşekürler... Ben bi kaç eleştiri yapim. Genel olarak kullandığın renkler baskıda sorun çıkartabilir. Mesela masa özelliklerini yazdığın yazılar tramlı birde altına yazı koymuşsun bu pek hoş durmuyo ve orda ciddi bi karışıklık var. Aslında ilana baktığımda çok göz yoruyo ben böyle görüyorum. Sana bi tavsiye kesime bu kadar yakın koymamalısın sen nerdeyse hiç makas payı vermemişsin... Ve Yine noktalama işaretleri, TİC.SAN değil TİC. SAN., Merkez : değil Merkez:

gülümser

🏆Pro Tasarımcı🏆
dizayn biraz karışık olmuş yazı konusunda da gökhan'a katılıyorum daha okunaklı olabilir ama iş güzel

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Yazı fontları tertibi düzeni , yazı fontlarının renkleri, ve diğer renkler hepsi birbirine karışmış çalışmaya bakınca kafam karıştı yazılar okunaklı ve anlaşılır değil Ayrıca bu dergi kapağı mı yoksa el ilanı mı ? . Ama ben amatörüm diyen bir insan için iyi bir iş =)

Saygılarımla. Grafikerler.net te kendinizi geliştirmeniz dileğiyle iyi günler...

katılıyorum.

ve de neden bu kadar çok kaydırdın resimleri onlar çok göz yorulmasına neden oluyor.

kemik

🌱Yeni Üye🌱
peki son yapılan alıntıyı yaptım sayalım...
ayrıca sol tarafta kahve renginde bir kesilme var.
sanırım üzerine bir renk atıp onu alphalaştırmışsın ama sayfanın sonuna kadar götürmemişsin.
bunu bilinçli yapmış olsan bile yapma derim :)
hiç olmadı fatherla yada motionblur la bir geçiş yapmasını sağlayabilirsin...
emeğine sağlık ufak tefek şeyler dışında gayet iyi bir kompozisyon kurmuşsun.

nob

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaslar yorumlarınız için teşekkürler..eksikliklerimi ve hatalarımı görmeme yardımcı oldunuz.. bu siteye daha yeni üye oldum güzel bi paylaşım sitesine benziyo..=)

mapuskus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.mustafaduzenli.com
Amatörüm diyen biri için (yazı kalabılığı ve font uyuşmazlığı hariç) gayet güzel..devamm...

nob

🏆Pro Tasarımcı🏆
teşekkürler mapuskus :D ..birde arkadaslar sunu sorucam ..bu reklamı gazetede yayınlatmak istiyoruz. renkler nasıl çıkar??

kayaseli

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmuş fakat yazıya transparan yapman bence olmamış yazıyı karışık göstermiş birde arka fon rengini farklı yapsaydın sanırım daha güzel olurdu resimleri ön plana çıkarırdı

habibe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
katılıyorum.

ve de neden bu kadar çok kaydırdın resimleri onlar çok göz yorulmasına neden oluyor.

bencede arkadaşımız gökhan ve bahtinur'a katılıorum. çalışman çok karışık yani bu dergi kapağından ayrı birşey olmuş el ilanı, broşür gibi .. tanıtım amaçla kullanılmış gibi.. yazılar göz kamaştırıyor. insan hangisine bakacağıba şaşırıyor:lol: üzgünüm ama böle:hmm2:

ahmetsxfile

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Adamım ben ulusal bir gazetede çalışıyorum. Sakın bu şekilde atma gazeteye, grayscale olarak yap tekrar bir bak. Bu fontlarla ve arka fon rengi ile hiç ilgi elde edemezsin.

nob

🏆Pro Tasarımcı🏆
teşekkürler üstadlar valla iyi oldu değerlendirmeleriniz..yorumlarınızı dikkate alıyorum

mapuskus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.mustafaduzenli.com
Bazen burada da o kadar özenip bezeniyorum gazeteye vereceğim reklam için.. baskı çıkıyor .. bakıyorum renkler darma duman.. yerel gazete için konuşuyorum.. ulusal gazete de hiç çalışmadığımdan yorum yapmam yanlış olur ama arkadaşa katılıyorumrenkler çok ama çok karışır eminim..

Özkan TÜRK

🏆Pro Tasarımcı🏆
transparan olarak gölge yapman güzel olmamış ama tabi ustalarım daha iyi bilir :)

nob

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet sonradan acıkcası benimde gözüme hoş gelmedi.. oyüzden kaldırdım hepsini :D

mavitayfa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhabalar! Siteye yeni üye oldum ve ilk mesajımı da bu çalışmayla ilgili yazmak istedim. Bence "nob", tasarımın teknik kısmını yukarıda mesajlarda da yazılan bir kaç eksiklik dışında halletmişsin. Yani kullandığın efektler vs. iyi ancak benim görüşüm renklerle ilgili. Resimlerin karmaşıklığı bir yana renklerde de mevcut bir karışıklık sözkonusu...Tasarımda bence unutulmaması ve es geçilmemesi gereken bir husus "renkler".. Bunun içinse yine bence bolca örnek çalışmalardan faydalanmalısın...Renk uyumlarına bakmalısın... En azından ben böyle yapıyorum.... Kolaylıklar dilerim!

EMEL

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biraz karışık çalışma olmşş