Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Amatör fotoğraflarıma yorum bekliyorum.

greenblue

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
s.a fotoğrafa merakım var. kendimi de bu konuda geliştirmek istiyorum. bu yüzden fotoğraflarımdan yorumlarınızı esirgemezseniz çok mutlu olurum.
not: yalnızca "iyi olmuş/kötü olmuş" diye değil de daha fikir verici, faydalı yorumlar yapmanızı dilerim.
(biliyorum cep telefonu ile çekilen fotoğraflar fotoğraf sanatı açısından çok fazla değerlendirilemez ama profesyonel makinam olmadığı için hepsi 2 mp cep telefonuyla çekilmiştir.)
ekim%20takvim.jpg

eyl%C3%BCl%20ay%C4%B1.jpg

blurlulale.jpg

haziran.jpg

nisan1.jpg

SP_A1603%5B1%5D.jpg

ekim.jpg

ocak%20t.jpg

Benzer konular

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
resimler yüklenmemiş

greenblue

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mesajı düzeltemedim kusura bakmayın. buraya yüklemeye çalıştım inş. şimdi olmuştur.
blurlulale.jpg

ekimtakvim.jpg

ekimv.jpg

eyllay.jpg

haziranr.jpg

nisan1w.jpg

spa16031.jpg

ocakt.jpg

Son düzenleme:

greenblue

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
niye kimse yorum yazmamış?:crying:

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
kadrajlar güzel... güzel bir fotoğraf makinası ve lenslerle profesyonel işler çıkarırsın.

ermanere

🌱Yeni Üye🌱
Allahtan çep telefonuyla çekmişsin mazallah iyi bir makinayla çeksen neler olaçak eline sağlık.

erayeren

🌱Yeni Üye🌱
Bana göre kadrajlarda sorun var, bunlar spontane çekilmiş fotoğraflar üzerine konuşulacak birşey yok fakat, çekeceğiniz konuyu nasıl daha etkili hale getiririmi düşünüp, daha iyi kadraj ve ışık ile etkili hale getirebilirsiniz.
Tabi ki bunlara ilk önce makina ayarlarına hakim olmakla başlayabilirsiniz. Fotoğrafçılık terimlerini öğrenmeniz gerekiyor ve mekana uygun ayarlamalar ile daha iyi sonuçlara daha da yaklaşabilirsiniz. Sonuçta deklanşöre basmak yeterli ortaya fotoğraf çıkması için, önemli olan neyi nasıl çekmek istediğinizi bilip öyle çekmek için gerekli donanım ve bilgiye sahip olmak.

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Bana göre kadrajlarda sorun var, bunlar spontane çekilmiş fotoğraflar üzerine konuşulacak birşey yok fakat, çekeceğiniz konuyu nasıl daha etkili hale getiririmi düşünüp, daha iyi kadraj ve ışık ile etkili hale getirebilirsiniz.
Tabi ki bunlara ilk önce makina ayarlarına hakim olmakla başlayabilirsiniz. Fotoğrafçılık terimlerini öğrenmeniz gerekiyor ve mekana uygun ayarlamalar ile daha iyi sonuçlara daha da yaklaşabilirsiniz. Sonuçta deklanşöre basmak yeterli ortaya fotoğraf çıkması için, önemli olan neyi nasıl çekmek istediğinizi bilip öyle çekmek için gerekli donanım ve bilgiye sahip olmak.

Hangi makina ayarlarından sözediyorsunuz?

Fotograflar cep telefonu ile çekilmiş. Ve bence kadrajları da harika.
Hiç 'spontane' gibi de değil, bilakis düşünülmüş, seçilmiş kareler.

Yorum yapmak için de, önce konuyu okuyup bilgi sahibi olmak gerekiyor değil mi.

Kutluyor ve iyi bir fotograf makinesi sahibi olmanızı diliyorum greenblue

erayeren

🌱Yeni Üye🌱
Hangi makina ayarlarından sözediyorsunuz?

Fotograflar cep telefonu ile çekilmiş. Ve bence kadrajları da harika.
Hiç 'spontane' gibi de değil, bilakis düşünülmüş, seçilmiş kareler.

Yorum yapmak için de, önce konuyu okuyup bilgi sahibi olmak gerekiyor değil mi.

Kutluyor ve iyi bir fotograf makinesi sahibi olmanızı diliyorum greenblue

Eğer sizceyse direk yorumunuzu yapsaydınız, benim yorumuma değil konuyu açan arkadaşa cevap yazsaydınız. Cep telefonu ile çekildiğini belirttiği bölüm gözümden kaçmış. Düşünülmüş , seçilmiş kareler yazarken sanki siz çekmişsiniz gibi yazıyorsunuz. Bu sebeple bu tür konularda yalnızca kendi yorumunuzu yazınız.

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Eğer sizceyse direk yorumunuzu yapsaydınız, benim yorumuma değil konuyu açan arkadaşa cevap yazsaydınız. Cep telefonu ile çekildiğini belirttiği bölüm gözümden kaçmış. Düşünülmüş , seçilmiş kareler yazarken sanki siz çekmişsiniz gibi yazıyorsunuz..
"bunlar spontane çekilmiş fotoğraflar üzerine konuşulacak birşey yok" derken,
Fotografları siz çekmiş gibi mi yazmıştınız? Fotograflar çekilirken, arkadaşın yanında mıydınız yoksa? :)

...Bu sebeple bu tür konularda yalnızca kendi yorumunuzu yazınız.

wCv42.gif
wCv42.gif
wCv42.gif
wCv42.gif
wCv42.gif

erayeren

🌱Yeni Üye🌱
"bunlar spontane çekilmiş fotoğraflar üzerine konuşulacak birşey yok" derken,
Fotografları siz çekmiş gibi mi yazmıştınız? Fotograflar çekilirken, arkadaşın yanında mıydınız yoksa? :)

wCv42.gif
wCv42.gif
wCv42.gif
wCv42.gif
wCv42.gif

Düşünülmüş, çekilmiş fotoğraflar bunlar dediğiniz için bunu cevaplayabilecek tek kişinin fotoğraf sahibi olduğunu düşündüğümden böyle birşey söyledim, geri kalan herşey için kendi yorumumu yaptım. Hiç benim cevabıma alıntı yapmadan keşke kadraj iyi, düşünerek çekilmiş fotoğraflar v.b. gibi sadece kendi düşüncelerinizi yazsaydınız?

greenblue

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
herkesin yorumuna çok teşekkür ederim.
bir kaç gündür nete girmek için hiç fırsatım olmadı bu yüzden sıcağı sıcağına cevap veremediğim için üzgünüm. kusura bakmayın :(

karaaspirin

🌱Yeni Üye🌱
fotoğrafçılıkta bilgi makine ve en önemlisi gören bir göz bakış açısı önemlidir. Bakış açın olmadıktan sonra istediğin kadar iyi makinen olsun bilgin olsun birşey ifade etmez. Sizde bir bakış açısı var kendinizi daha çok geliştirmek için etrafınızı izlemeye devam edin. Herkesin bakmadığı noktadan çekilen fotoğraf değerlidir. Başarılarınızın devamını diliyorum. İYi bir makine ile umarım çok güzel işler yapabilirsiniz...