Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ambalaj tasarım örneklerim

osman-onur

🌱Yeni Üye🌱
guzel bir çalışma göz alıcı başarıların devamı dileğiyle

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
Gerçekten Güzel Çalışmalar tebrikler Eline Sağlık

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
designer 35 selam poyrazdasin degilmi suan? :) iyi calismalar dilerim sana ama istersen bu calismalar hakkinda genel bilgi ver detaylara pek fazla girme malum müsterilerimizin hertürlü finger print ve dizayn özellikleri bizde gizli kalmali... Eline saglik

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
hayir karistirmadim niye diyeceksin biliyormusun? ya sen benim diye bizi yaniltiyorsun yada bu firmaya basvuran arkadasta ayni isleri referans olarak ben yaptim diye cv si ile birlikte bize yolladi ozaman bu calismlari yapan kim??? Ben senin olduguna inanmak istiyorum calistigin firmayi yazarsan sana inanacagim çünkü bizler grafikerler.net üyesiyiz burada neyse onu paylasiriz eksigimiz olsa dahi...

Designer35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ladakulubu.com
hayir karistirmadim niye diyeceksin biliyormusun? ya sen benim diye bizi yaniltiyorsun yada bu firmaya basvuran arkadasta ayni isleri referans olarak ben yaptim diye cv si ile birlikte bize yolladi ozaman bu calismlari yapan kim??? Ben senin olduguna inanmak istiyorum calistigin firmayi yazarsan sana inanacagim çünkü bizler grafikerler.net üyesiyiz burada neyse onu paylasiriz eksigimiz olsa dahi...

Dostum Özelden vede e-mail adresine gönderdim gerekli açiklamarı fakat böyle dengesiz davranan vede resmen hirsizlik yapan arkadasi buradan kınıyorum

matri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
upss, neler olmus burda?

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
hersey yolunda matri problem yok designer35 çok yakın dostumun dostu çıktı oda arkadasim artik yanlis anlasilma olmasin diye yaziyorum designer35 kardesimin calismalarini bizim firmaya bir baskasai ben yaptım diye yansitti biz designer35 sayesinde bünyemize alacagimiz insanın bir yalancı oldugunu cıkardık emege saygı duymayanlarla isimiz olmaz asla... saygilarimla :)

emre-kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hımm bu aynes manisayamı yaptırıo işlerini :D:D ben denizliliyim bayabi yorulmuştum gidip gele gidi gele:D

gulsuna

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
KeŞke Nasil YaptiĞinizi Da Anlatsaydiniz:s

by_grafix

🌱Yeni Üye🌱
gayet başarılı olsada az daha mı geliştirsek yanlış anlaşılmasın detaylardan bahsediyorum, incir in altında ki gölgeye takıl tam göremediğim için olsa gerek. iyi çalışmalar....

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
Nucat hnm sizden böyle eleştireler beni çok onura ediyor çok tşk ediyorum sizin eleştireliriniz benim için çok ama çok önemli

ya çalışmaları herkez çok begenmiş ya bende acemiyim hatta benden isteseniz belki daha iyisini yapamam ama ben bu çalışmaları begenmedim yani ilk bakışta derizya güzel yada çirkin yani bilmiyorum ama benim çokta hoşuma gitmedi bence daha iiyi bişiler yapılabilirdi yannışım varsa düzeltin ...kolay gelsin

alıntı yapmışım özur dilerim

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
ya çalışmaları herkez çok begenmiş ya bende acemiyim hatta benden isteseniz belki daha iyisini yapamam ama ben bu çalışmaları begenmedim yani ilk bakışta derizya güzel yada çirkin yani bilmiyorum ama benim çokta hoşuma gitmedi bence daha iiyi bişiler yapılabilirdi yannışım varsa düzeltin ...kolay gelsin

alıntı yapmışım özur dilerim

Ambalaj yapabilme matamatigi, oldukça zor bir konu? Belki, tasarımcıyı sınırlayan en çok etken bu konuda. Baski teknigine uygun tasarım yapmaktan, kulanacagınız alanın sınırlarına kadar bir çok şey...Grafik kirliginin yoğun yaşandığı günümüzde doğru matematige sahip bu ambalajlari yeniden incelemenizi ve hatta piyasada gördügünüz başka çalışmalarla kıyaslamanızı diliyorum...

Designer35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ladakulubu.com
Nucat hnm gereken açıklamayı yapmış bulunmaktadır bana bir şey kalmadı teşekkür ediyorum

iyi akşamlar