Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ambalaj tasarım örneklerim

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
konuyu uzatmak istemiyorum o yuzden eger baskıya geçtiyse ve müşteri begendiyse iidir ozaman

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
aslında detaylar görünmüyor görünse daha iyi yorum yapılabilirdi reismler küçük ama bilmiyorum çokta hoşuma gitti diyemem ..
daha iyisi olabilirdi...

yinede elinize saglık..!

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşın yaptığı tasarımlara kimi arkadaşımız güzel, kimi arkadaşımız beğenmemiş kimisi ise geliştirilebilir demiş, bende geliştirilebilir diyorum ve ambalaj tasarımıda olsa bence çok sade geldi, AYTAÇ ürünününden ziyade diğerleri benimde gözüme hoş gelmedi ve, burda amaç eleştirilerdir, yukarıdaki casmin arkadaşımız beğenmemişse bu onun eleştirisidir, herkez beğenicek veya iyi eleştiri yapacak diye bir kaide yoktur, herkez güzel diyorsa o zaman eleştirmenin ve bu formun bi anlamı yoktur, tasarımlar düşünce olarak güzel ama bana göre sade ve çok özen gösterilmemiş...

Herkezin güzel anlayışı bir olsaydı, hepimiz aynı tasarımları yapardık öyle diğil mi ?

Daha iyilerini görmek isterdim (kötü demiyorum beğenmedim diyorum ve bu bir eleştiridir...) olumlu veya olumsuz bu benim eleştirimdir.
Saygılar,

Engin BÜTÜN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ruzgarajans.com
Üzerinde daha fazla çalışılabilirdi belki ama bence amaca uygun tasarımlar olmuş.. Her çalışma bir emek diyorum kolay gelsin..

ACEMİ KIZ

🌱Yeni Üye🌱
çok güsel olmuş bi mana bulamam çünkü ben hala öğrenciyim hemde lise konumuz ambalaj tasarımı yardım ederseniz çoooook sevinirim

Designer35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ladakulubu.com
tüm arkadaşlarımın eleştirilerine her zaman saygı duyarım fakat Şöyle bir durum var bunu söylemeden gecemiyeceğim '' Müşteri isteklerine uygun Tasarım'' siz ne kadar da size özel vede yaratıcılığını kullansanızda sizi müşteri kesinlikle istediğiniz yoldan çıkartım kendi yoluna sokabiliyoor tabi birde Ambalaj firmasında çalışıyorsanız Beni ambalaj sektöründe çalışan Grafiker dostlarım daha iyi anlar diye düşünüyoorum ama Tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum

SHGİPTAR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşım ellerine sağlık

Baskıya hazır sade ve temiz çalışmalar olmuş hepside:)

yirmi5

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sen bu işi biliyosun bilader türü kim tutar seni

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel tasarımlar ellerine sağlık ama ufakbir ayrıntı :) aytac daki C harfi Ç olmalı orjinali böyle

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence her hangi bir kutu tasarımı hatta tasarım degil yani çok basit bu işler genelde herkezin yaptıgı işler ama saten kutuda kısıtlısndır ama tasarımcılık bu saten aytaç bir güzel görünüyo eline saglık ama oda yine aytaç gibi firmaların kutularının aynısı
bence biraz daha çaba

Designer35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ladakulubu.com
bence her hangi bir kutu tasarımı hatta tasarım degil yani çok basit bu işler genelde herkezin yaptıgı işler ama saten kutuda kısıtlısndır ama tasarımcılık bu saten aytaç bir güzel görünüyo eline saglık ama oda yine aytaç gibi firmaların kutularının aynısı
bence biraz daha çaba

Hocam Kutu Tasarımım konusunda yetersiz oldugum iddasında bulunmanızı kınıyıorum Şu an incelemis oldugunuz Tasarimlarin Hepsi Ambalaj Tasarımıdır Lütfen baslığı düzğün okuyup algılayabilirsiniz

Aytac Firmasinin Türkiye de Satışa Sunulan 1000 gr Sucuk Ambalajları yok BU tasarim Fransa Pazarında Raflarda Sergilenmaktedir

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
bence biraz daha çaba
Lütfen yorum yaparken biraz daha özenli bir dil kullanalım. Tasarımcı isek, ifadelerimizide tasarlayalım.

İyi çalışmalar

ss_sena

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet renk seçimin de güzel, gayet albenili işler olmuş eline sağlık :)

Designer35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ladakulubu.com
Teşekkür ediyorum tüm arkadaşlarıma olum yada olumsuz eleştiriler için

Cahit Hocam Çok teşekkür ediyorum