Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Amexus Design Logo Tasarımları

amexus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hepsi çok qüzeller...

Teşekkür ederim

g8ut9.png

Son çalışmalar

ozgurdk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aslında şu logolarını videolu bir biçimde anlatsan müthiş olurdu hem çizim teknikilerinide öğrenmiş olurduk üstad :)

amexus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aslında şu logolarını videolu bir biçimde anlatsan müthiş olurdu hem çizim teknikilerinide öğrenmiş olurduk üstad :)

:) İnanın videolu anlatım yapsam bu çalışmaların hiçbiri çıkmaz ortaya:) Çünkü her biri için min 2-3 gün uğraşılıyor.Düşünmek ve eskizler için en az 1 gün , en uygun kalıba oturtmak için ise 1 gün çalışılıyor üzerlerinde. Ki fikir önemli olan. Çizimi herkse biraz araştırma yapıp çizebilir.

Ancak önceden çalışılmış logoları tekrardan çizerek böyle bir video yapabilirim müsait bir zamanımda.güzel fikir :)

ozgurdk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) İnanın videolu anlatım yapsam bu çalışmaların hiçbiri çıkmaz ortaya:) Çünkü her biri için min 2-3 gün uğraşılıyor.Düşünmek ve eskizler için en az 1 gün , en uygun kalıba oturtmak için ise 1 gün çalışılıyor üzerlerinde. Ki fikir önemli olan. Çizimi herkse biraz araştırma yapıp çizebilir.

Ancak önceden çalışılmış logoları tekrardan çizerek böyle bir video yapabilirim müsait bir zamanımda.güzel fikir :)

Anlattığın zaman gerçekten bilgilerinden faydalanmak isterim senin gibi çizimler yapmak için günlerimi harcarım yinede videolar hazırladığın zaman lütfen bi mesaj atarsın :)

onizuka

🌱Yeni Üye🌱
amexus harbidden 10 numara logo çizdin cok cok beğendim, emeğine sağlık kardeş

mynisan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
amaxus kardeş iletişim bilgilerini yazarmısın, senden fiyat almak istiyorum işler için :)

amexus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Anlattığın zaman gerçekten bilgilerinden faydalanmak isterim senin gibi çizimler yapmak için günlerimi harcarım yinede videolar hazırladığın zaman lütfen bi mesaj atarsın :)

Teşekkürler inşaallah böyle bir çalışma olduğunda sizi bilgilendireceğim mutlaka.

amexus harbidden 10 numara logo çizdin cok cok beğendim, emeğine sağlık kardeş
Teşekkür ederim :)

amaxus kardeş iletişim bilgilerini yazarmısın, senden fiyat almak istiyorum işler için :)

Tabi. Mail ile aksakal@hotmail.com.tr adresinden istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz bana.

crzyman

🌱Yeni Üye🌱
amexus çalışmaların çok güzel şahane olmuşlar.
Tebrik ederim

amexus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
amexus çalışmaların çok güzel şahane olmuşlar.
Tebrik ederim
Teşekkür ediyorum. O bakıp güzel yorumlayan tüm arkadaşların gözlerinin güzelliğindendir.

Bu arada önceki mesajımdaki ZİW logosu da ilk mesajdaki çalışmalaıdan bazıları gibi yarışmada 1. seçilmiştir.

amexus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam sen aşmışsın, eline sağlık

Estağfirullah :) teşekkür ederim.

İşimize dönelim. Son referanslar:

hxrs4.png

Konuyu temizleyen yonetime tesekkurler.

Sent from my BlackBerry using Tapatalk

Giyim Firması için yaptığım ve yaratıcı olduğunu düşündüğüm son çalışmam:

j479q.png

Iletisim icin .................. mail ve msn

Moderatör tarafında düzenlendi:

jammer

🌱Yeni Üye🌱
woow :) mükemmel olmuş hocam. çok fazla tarz var kafam karıştı :O

amexus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
woow :) mükemmel olmuş hocam. çok fazla tarz var kafam karıştı :O

Tesekkur ederim. Dikkat etmenize sevindim acikcasi. Evet farkli teknikler kullanip genis bir calisma alani kazanmakti hedefim. Asil calisma tarzim sade ve anlamli logolar. Fakat bazen musteriler efektli calismalar istiyorlar mecburen o tarz da calisiyorum

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Özellikle hepsi kendi çizimimdir diye yorumlarda bahsetmemiş olsaydınız soracaktım. Çalışmalar gerçekten çok güzel çizgileri birbirinden çok farklı çok bağımsız hatta alakasız desem bile doğru olur sanırım. Ben kendi çalışmalarıma baktığımda hep içlerinde aynı çizgiyi görüyor zaman zaman kendime kızıyorum :) . Ama sizde o yok gerçekten tek bir kişiden değil sanki onlarca farklı kişiden çıkmış gibiler. Ellerinize emeğinize sağlık.

amexus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Amexus Design Logo Tasarımları

Özellikle hepsi kendi çizimimdir diye yorumlarda bahsetmemiş olsaydınız soracaktım. Çalışmalar gerçekten çok güzel çizgileri birbirinden çok farklı çok bağımsız hatta alakasız desem bile doğru olur sanırım. Ben kendi çalışmalarıma baktığımda hep içlerinde aynı çizgiyi görüyor zaman zaman kendime kızıyorum :) . Ama sizde o yok gerçekten tek bir kişiden değil sanki onlarca farklı kişiden çıkmış gibiler. Ellerinize emeğinize sağlık.

Bu guzel yorumunuz icin cok tesekkur ederim. Evet tum calismalar kendi cizimimdir. Farkli farkli musteri turlerine hitap edebilmek icin farkli konseptleri elimden geldigince iyi cizebilmeye ve takip edebilmeye calisiyorum.

Sizden once bir arkadas daha calismalarin cesitliligi konusunda yorum yapmisti. Acikcasi bu cesitliligin farkina varilabilmesine cok sevindim. Cunku bazi musteriler anlamli sade ve net logolar talep ederken - ki bence asil logo budur - bazilari ise gorsellige daha cok onem veriyor.
Bu ihtiyaci karsilayabilmek icin de tum konseptlere vakif olmak gerekiyor.

Tekrar tesekkur ediyor sizin de calismalarinizda basarilar diliyorum.

Son düzenleme: