Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kapaktaki ve etiketteki yazı karakteri aynı değil gibi? Biri italik gibi duruyor, aynı olmaları daha doğru olurdu... Kullanıan desenler bütünsellik oluşturmamış gibi bir hisse kapıldım. Ellerinize sağlık genel hatlar yine de beğeniyi hakediyor.
kusura bakmayın arkadaslar cok mesgulum bir kariyer merkezinde ders veriyorum simdi girebildim rakı kapagı denemk icin kullanıldı orjinalinde o rakı yazısı zaten yok bide zincir marketlerle anlasamamıs firma ondan bakkalarda var sadece siteside guzel bakarsanız begeniceginizi umarım herkese kolay gelsin
yalnız kapaktaki yazıyıda kabartma yapsan daha hoş durur bence ve aynı karakteri kullan geç kaldığın için önemseme herkes ekmek peşinde hoş görürüz yani seni iyi çalışamalar ellerine sağlık
Kapak kenarlarındaki stroke hiç yakısmamıs fontlar iyi bir seçim değil ve yazıların şişe üzerine yedirmesinde çok göz bozucu bir sadelik söz konusu biraz daha üzerinde durulmalıymış,emegıne saglık insallah moralini bozmamısımdır